Осъзнат човек ли си?

Трите стъпки, с които да живеете живота си в стил коучинг, да се самонаблюдавате и да живеете живота на мечтите си без излишни негативни емоции.
Всички ресурси са вътре във вас.
1. ОТГОВОРНОСТ за собствения си живот.
Това е разковничето за вашия щастлив живот. Излезте от ролята на жертва и благодарете за всички хубави неща в живота си, знаейки, че всички негативни неща имате силата да ги промените.
Вие сте господар на живота си и творец на собствената си реалност.
2. Правилно разбиране на осъзнатостта.
Това означава вие да виждате фактите, да приемате нещата и да си правите вашите изводи, да взимате обратната връзка от всяка ситуация.
Вие да сте наясно с вашите желания и да имате ясен и конкретен път от точка А до вашата цел така нареченото стратегическо планиране – да правите малки стъпки към вашата цел. Вие не се отклонявате от целта, а вървите по вашия път.
3. Способност да учите – не прекъсното взимате от околнате среда знанията, които са ви необходими.
Знанието е сила, незнанието е слабост. Вие непрекъснато трябва да се учите и развивате, защото вие се развивате и променяте постоянно.
– Какви са твоите истински желания?
Ако вие нямате мечти и желания или влагате енергията за сбъдването на чужди желания, или разпилявате вашия безценен ресурс- вашата жизнена енергия.
– На прав път ли сте?
Често губите връзка с действителността и реалността.
Сверявайте вашите ценности с вашата мотивация.
Това ли е вашият истински път и какво ви помага по него.
От какви ресурси имате нужда? Какви действия можете да направите?
-Планирате ли деня си?
Ако вие планирате деня си, това означава, че отделяте внимание за важните неща. Ако не го правите вие разпилявате вашата енергия към други хора и други цели, а вие трябва да приоритизирате вашите собствени цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!