Обучителен курс за родители на деца между 10 и 16 годишна възраст

Ако искате да се научите да управлявате стреса при децата, да установите  доверие и правилно общуване и взаимодействие, да реагирате правилно при бунт или противопоставяне, да подобрите диалога като създадете условия за подкрепа и самореализация на децата си, да развиете отговорност, самостоятелност и самодостатъчност, да имате правилен подход за създаване на мотивация за учене и саморазвитие на силните им качества и да постигнете професионално самоопределение чрез поставяне, планиране и постигане на цели, вие сте на правилното място. Обучението за родители между 10 и 16 годишна възраст включва 8 модула и е фокусирано върху коучинговия подход, правилното взаимодействие и общуване, мотивация, целеполагане и професионално ориентране. Започваме на 11 април 2022 и ви очакваме! Резултатите надминават предварителните очаквания, защото курсът е изграден като своеобразен практически наръчник за управление на стреса при децата и родителите.

Стресът може да накара децата да се почувстват разстроени, несигурни, тревожни и дори да ги разболеят, а коучингът е безценен източник с начини за преодоляването му и навлизане в ресурсно състояние и може да спаси живота им по-късно, ако съумеете заедно да развиете тези умения.Тук ще се запознаете с обичайните ефекти, предизвикани в резултат на твърде много стрес в живота на децата и с инструменти за преодоляването им:

 • Ниска концентрация
 • Страхове
 • Гняв от обида
 • Срам
 • Вина
 • Драматизиране
 • Доказване
 • Неумение да защитавате себе си и да казвате: „не“
 • Вредни навици
 • Тревожност
 • Депресия

Начало:11 април 2022

Продължителност 60 дни

Обучителен курс за родители на деца между 10 и 16 годишна възраст фокусиран върху коучинговия подход във възпитанието на подрастващите, правилно взаимодействие и общуване, мотивация, целеполагане и професионално ориентиране.

ПРОГРАМА

Модул 1 Въведение. Запознаване с целите на курса. Основни проблеми в установяването на ефективни отношения с подрастващите.
Модул 2 Основни правила за установяване на доверие и правилно общуване и взаимодействие.
Модул 3 Особености на развитието. Създаване на договорености. Правила реакция при бунт и противопоставяне
Модул 4 Правилно построяване на диалог. Преодоляване на сложности в общуването.
Модул 5 Създаване на условия за подкрепа и самореализация на детето.
Модул 6 Развитие на отговорност, самостоятелност и самодостатъчност.
Модул 7 Правилен подход за създаване на мотивация за учене и саморазвитие на силните качества
Модул 8 Професионално самоопределяне. Поставяне и планиране на цели

 

Коучинг школа за родители на деца 10 -16 г

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!