Новата реалност, в която живеем

Учените откриват е, че протона е намалял с 4%.
Това е доказателство, че светът е направил своя квантов скок.
Всичко в протона се е променило – неговата скорост, въртене, посока, диаметър.
Около 10 водещи института по атомна физика, реактори, лазерни технологии се проверяват взаимно, но през цялото време стигат до един нов размер на водородния атом.
Съдейки по законите на триизмерния свят, това е невъзможно, но въпреки това физиката започна да разкрива своите измервания. Това се потвърждава от астрофизиците чрез изчисления на многоизмерността на нашето пространство.
Ние живеем в друго измерение!

Осъществи се квантов преход, една частица се премести от едно енергийно ниво на друго енергийно ниво, докато се държеше като неутронна звезда – беше голяма, но стана малка.
Все едно, че живеем на друга планета, следователно всички закони започват да работят по различен начин. Учените се сблъскват с това на всяка крачка. Нашите закони са Светът от миналото!

Станахме шест октави по-високо.
Това беше откриването на Материята, която не съществуваше, не беше проявена по различни причини, а сега се прояви и физическите устройства могат да я засекат.
Оказа се, че Черната дупка е вратата, през която минахме и вратата се затвори.
Самият човешки мозък е черна кутия.
Хипокампусът ( мозъчна структура, която е част от лимбичната система и чиито основни функции са формирането на нови спомени) се проектира върху точката на Живота и управлява живота на човек на Тънкия план и нагоре. Този син цвят, ако присвиете очи, понякога се вижда като сребрист ореол над главата ви. Това е ново органично тяло и то пулсира в синхрон с Вселената.
Това е единна система, те имат един основен ритъм – валс.
Основният ритъм на Вселената също е валс, в различни изпълнения, в различни октави.
Оказва се, че енергийният спектър на новия водород е напълно различен от спектъра на стария водород.
Това е спектърът на инфрачервения цвят, по-дълбок от инфрачервения цвят. Именно този диапазон стана лидер. Ние живеем и не знаем, че възприемаме напълно различни енергийни спектри. И всичко се връща в човешкото съзнание.
Дойде времето, за което ни казаха – сега ще живееш във Финия свят, а там – всичко се управлява от мисълта.

Грижите се за своите мисли. Грижете се за себе си! Развивайте се всеки ден, защото Вселената го изисква от всеки един от нас.
Запишете се сега на ТОП АВТОРСКИ ОБУЧЕНИЯ
https://happylifeacademy.eu/course-category/predstoyasthi-obucheniya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!