Нова статия в НОВА ВАРНА за триумфалните успехи на госпожа Стояна Нацева

В сектор „Образование” за 2024г първото място бе отредено за Стояна Нацева, собственик и управител на „Академия щастлив живот” ЕООД, автор, професионален лайф и бизнес коуч.

Стояна грабна високия приз на 14 издание на международните награди на списание Бизнес Лейди. Също така през този месец беше отличена и за ЖЕНА НА ГОДИНАТА И МЕЖДУНАРОДЕН ТРИУМФ В БИЗНЕСА И ОБРАЗОВАНИЕТО на юбилейното 30 издание на националните награди за Мода, шоу и Бизнес.

„Щастлива съм, когато аз и Академията получаваме награди. Всяко отличие е знак на признание за труда, моят, и на моя екип. Радвам се, че се развиваме успешно и помагаме на толкова много хора“, сподели Стояна Нацева.

Множеството награди отличиха г-жа Стояна Нацева от Академия „Щастлив живот“ за реализацията на нова MBA програма, която да подготвя бизнес лидерите на бъдещето.

„MBA МЕНТОР – ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“

Програма МВА Ментор Личностно и Бизнес развитие


е програма, изготвена съвместно с университета OEAEP, Прага по моя авторска технология и е акредитирана от Histes, Германия за съответствие с най-високите международни стандарти на обучение.

Обучението „MBA Ментор – личностно и бизнес развитие“ представлява допълнителна професионална квалификация и гарантира високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, лидерството, навици за ръководене на бизнес процеси, управление на процеси, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. Програмата води до разширяване на професионалните компетенции, както и лесното налагане на професионалиста като търсен специалист.

ДИПЛОМАТА ОТ УНИВЕРСИТЕТ ОЕАЕР, ПРАГА е призната в цял свят. Това дава на треньорите и консултантите неограничени възможности да подобрят своята личностна, кариерна или бизнес реализация и възможност за стартирането на собствен коучингов бизнес

MASTER BUSINESS ADMINISTRATION е високо ценена и приета степен на бизнес образование по цял свят и аз съм горда ,че можем да предложим на нашите клиенти високо качествени знания на достъпни цени.’ Сподели г-жа Нацева.

Програмата съдържа 728 часа обучение (231 лекции и 497 часа практика) в 12 основни модула

Основи на коучинга DSC
Бизнес коучинг DCS
Академия за треньори и консултанти
Основи на констелациите DCS
Бизнес констелации DCS
НЛП МИСЛЕНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ
НЛП ДЕЙСТВИЯ НА ПОБЕДИТЕЛ
БИЗНЕС АКАДЕМИЯ
МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ
ВЛИЯЙ! СИЛАТА НА САМОПРЕЗЕНТАЦИЯТА
НАПИШИ КНИГА
БЪРЗ СТАРТ НА ЧАСТНА ПРАКТИКА
Нашите програми са завършили 100 000 курсисти от цял свят. Милиони са гледали нашите безплатни обучения. Вече над 3000 дипломирани треньори и коучинг специалисти завършиха нашите курсове и много голям процент от тях започнаха свой коучингов бизнес. Други отбелязват стремителен кариерен ръст на базата на получените знания. Академия „Щастлив живот“ има множество местни и международни награди на различни форуми, включително Компания на годината в категория „Обучения, личностно и бизнес развитие“ за 2022 г., Компания на годината в категория „Образование“ за 2023 г и 2024г., Топ бранд на десетилетието, Grand Prize Universe Виена 2022 г. и др.

Наистина съм безкрайно благодарна за хилядите положителни отзиви за промените на нашите студенти след нашите обучения. Част от отзивите са достъпни във Фейсбук страницата, както и на YouTube канала на Академия Щастлив Живот.

Ако сте готови да покорите нови бизнес висоти, не се колебайте и стартирайте своето обучение в програмата. Можете да се свържете със Стояна за повече информация и консултация на тел.0879 222 036 или тук.

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 13 книги превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в многобройни тиражи в България и по света. През този месец тя ще обяви и Националното си турне за представяне на книгите си.

Благодарим на НОВА ВАРНА МЕДИЯ за отразяването на награждаването на госпожа СТОЯНА НАЦЕВА с престижното отличие на ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2024, МЕЖДУНАРОДЕН ТРИУМ В БИЗНЕСА И ОБРАЗОВАНИЕТО И КОМПАНИЯ ЗА ГОДИНАТА СЕКТОР “ОБРАЗОВАНИЕ”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!