Нова статия в НОВА ВАРНА за триумфалните успехи на Академия Щастлив Живот

Благодарим на Нова Варна за отразяването на отличието и събитиетията на Академия Щастлив Живот.

Наградиха най-успешните български брандове на специална церемония, която се проведе на 17.05.2024 г. в „Резиденция Диневи“.

Събитието, организирано от Класация БГ отличи най-иновативните и успешни български брандове за изминалата година.

Наградите „Бранд на годината“ са признание за неуморните усилия на екипите, които изграждат и поддържат присъствието на своите брандове на динамичния съвременен пазар. Госпожа Стояна Нацева получи високата награда за компанията Академия „Щастлив живот“  като най-голямата и успешна коучинг компания в България,  провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Собственик и основател на компанията е госпожа Стояна Нацева – ментор системно развитие на личността и бизнеса, автор на 13 книги бестселъри.

и на над 50 образователни курса, в която са се обучили над 100,000 студента от 68 държави по създадената от нея ,патентована и международно призната коучинг система DIRECT CHANGE SOLUTION.

Над 3000 студента започнаха техен коучингов бизнес след обучения по метода.

Стояна е създател на благотворителния проект за антикризистно мислене Стъпки към успеха, който помогна на 40,000 младежи и възрастни да променят живота си.

Госпожа Нацева стартира на 18 Май в София Националното благотворително турне под надслов „Книга с автограф“. В НДК присъстваха над 300 човека, които получиха целебна терапия за душата и рода напълно безвъзмездно.

Събитието в Пловдив се проведе на 19 май и въпреки дъждовното време залата бе препълнена. Благотворителната кауза на госпожа Нацева продължава  на 8 Юни във Варна и на 9 Юни в Бургас.

Академия ‘Щастлив Живот ‘ предлага висококачествено и достъпно обучение с добавена стойност и е надлежно акредитирана според най-високите международни стандарти от HISTES и Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори.

От месец март тази година Академия Щастлив Живот предлага, съвместно с европейски университет MBA програма за допълнителна професионална квалификация Ментор личностно и бизнес развитие с международна диплома , призната в 190 държави. Тази програма се радва на изключителен интерес, защото предоставя 746 часа теория и практически упражнения, които изграждат силни професионални навици, знания и умения в коучинг, менторство и бизнес израстване.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!