Най-важната тайна за щастлив живот.

Най-важната тайна за щастлив живот.През по-голямата част от денонощието ни, ние сме в състояние на жертва.

Постоянно обвиняваме някой, постоянно сме обидени на някой, все сме недоволни от нещо, а истинския проблем е, че ние не искаме да носим отговорност за своя живот. Ние сами сме отговорни за финансовото си положение, за здравословното си състояние, за семейния живот и за абсолютно всичко, което се случва в нашия живот.

Разберете, че ние сме създания божии и сами творим реалността чрез неговите ръце.  В живота на хората, освен свободната воля, в даден период се появява и кризисна ситуация, която предопределя вашата съдба. Обикновено когато сме поставени през криза (смърт, обрат в живота, катаклизъм), ние отказваме да се борим, опитваме се да избягаме от тази ситуация или намираме утеха в зависимости. Това е много голяма грешка. Първото нещо, което трябва да направим е да поемем отговорност.

Да се замислим какъв е кармичния урок, който Бог ни изпраща и се опитаме да поемем нещата в свои ръце. Да се отръскаме от лошото и да помислим каква е поуката и доброто в тази ситуация. Ако вие изпаднете в депресия или в състояние на жертва, няма как да промените живота си към добро. Всичко, което ви се случва в живота, вие сте го привлекли по един или друг начин.

Вие сте част от Бога (твореца) и сами творите вашия живот. Така, че приятели, помислете, когато изпаднете в такава ситуация, как бихте могли да излезете от тази ситуация, кой е изхода и как трябва да постъпите. Важно е да разберете, че докато сте в състояние на жертва, винаги ще зависите от някой друг. Когато поемете отговорност за вашия живот, пред вас се откриват нови хоризонти.

 

Нашите предложения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!