Най-мощната защита срещу негатив

Най-мощната защита срещу негативМного от нас работят, живея и общуват с токсични хора и отношения. Всички и всичко на Вселената е в дуалност. Би трябвало всеки един от нас да знае как да се зарежда с положителна енергия, чрез всички практики и методи, които съм ви давала. Когато човек не успее да се зарежда с + енергия от околната среда, той започва да я търси по негативен начин, т.е. от най-уязвимите хора около него. Тези хора независимо колко много търсят любов и внимание, те не знаят как да я приемат и започват да смучат енергия от околните. Това са тъй наречените енергийни вампири, които нямат идея как да се захранват с енергия. Вярвайте в себе си , в Бога, във Вселената, защото когато вие вярвате, че сте закрилян, то става истина и няма негатив, който може да ви въздейства. Хората, които не вярват в нищо, нямат сила и потенциал.

Първото нещо, което трябва да направите ако енергийното ви ниво е ниско, е да си направите упражнението за изтичането на енергията и всички практики-на любов, на благодарност. Друг вариант за генериране на енергия е писането на 108 желания.  Най-важната защита срещу негатива е да обичате и цените себе си и да не обръщате внимание на негативите, т.е. да изградите емоционална стабилност и уравновесеност. Това означава, когато някой се опитва да се разтовари емоционално върху вас, вие да не му отдавате никакво внимание, като например да излезете от стаята, да не плачете, да не изпадате в негативи, да си кажете молитва.  Представете си, че сте под златен купол и негатива не може да ви стигне. Това,  на което не му отдавате внимание, много скоро изчезва.

Друго, което можете да направите срещу негатива е, да си представите как давате любов, светлина и всичко, от което има нужда на човека, който всъщност е енергиен вампир. Понякога се налага да свалим осъзнателността си, и да кажем на човека, който енергийно ни изпива „СТОП, аз поставям граници, поставям себе си на първо място.“  На вас не може да ви въздейства никой и нищо, ако вие не вярвате на това.

Най-силната молитва е вярата.  Бъдете внимателни също и за варианта вие самите дали не сте енергиен вампир. Достатъчно е само да се развикате на детето си за ниската оценка в училище и  нивото на неговата енергия вече е значително паднало. Бъдете благодарни, защото когато изпитвате благодарност вие сте податливи на такива външни влияния.

Нашите продукти

-26%
28.80 лв.
-26%
28.80 лв.

One thought on “Най-мощната защита срещу негатив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!