Академия Щастлив живот

Здравейте, аз съм Стояна, основател на Академия Щастлив Живот, мотиватор, вдъхновител, писател, филантроп, несломим мечтател и оптимист. Мисията ми е да помагам на хората да разкриват талантите си и да заживеят живота на мечтите си. Присъединете се към нашата VIP зона.

Научете повече:


Присъединете се към безплатната Viber група за мотивация и подкрепаПредстоящи обучения

“Основи на констелациите” – поток 5Констелации-ниво 2 /Системни и бизнес констелации/


Основи на коучинга  


Коя съм аз и с какво мога да ти помогна?

В това видео ще ви разкажа повече за мен и ще научите как мога да помогна да получавате от живота повече радост и удоволствие.
Научете повече:Академия за Треньори и консултанти

Мисията на Академия “Щастлив живот” е да помогне на всеки човек да разгърне своя пълен потенциал и да поеме изцяло контрола върху живота си. Академията подпомага професионалният път на всички, които желаят да се развиват професионално в областта на личностното развитие, треньорски програми и работа с клиенти. Стотици треньори и консултанти започнаха своето развитие чрез Академия Щастлив Живот, което логично доведе до създаването на международната организация IPATC с цел осигуряване на свободна комуникация и постоянно развитие.

 

Клиентите за нас

Човек на когото можеш да се довериш, защото тя може да помогне на всеки.Професионалист в областта .Силно препоръчвам ♥️

Елена Малева


Благодаря за всички съвети и прекрасно отношение. Топ професионалист!

Юлия Ризова


Стояна е невероятен професионалист и прекрасен човек!

Калина Тошева

 


Страхотен професионалист, натрупан житейски опит, създадено топло чувство за съпричастност и вникване в детайли. Препоръчвам Стояна на всеки, който по една или друга причина е загубил пътя си и се търси отново. Моят лъч светлинка зад рамото на проблема, си ми ти!!!

Невена Ханджийска

 –

Последвайте ни в социалните мрежи