Молитва за успех, благополучие, богатство и късмет

АБУНДАНЦИЯ (римска, тевтонска) Известна още като Абундия, Хабона, Фула
Прекрасна богиня на успеха, благополучието, богатството и късмета. Освен това Абунданция се смята за закрилница на инвестициите, спестяванията и имотите. В древността нейният лик е украсявал римските монети.
Според римската митология, Абунданция донася на хората пари и зърно, докато спят, като изсипва даровете си от рога на изобилието, който винаги носи със себе си.

академия щастлив живот

В скандинавската митология тя се нарича Фула – първа и любима помощничка на Фриг (скандинавската богиня на въздуха и облаците). Фула пази нейните скъпоценности, освен това й служи като посредник и прави добрини на смъртните, които я призовават на помощ.
Винаги, когато я видя, от нея по магически начин се сипят златни монети – сякаш отникъде. Те просто се изливат от богинята, дори правят “пътечка” след нея, и всичко това е придружено от мелодичен звън, напомнящ подрънкването на пендарите по дрехата на източна танцьорка.
Тя изглежда много красива, ангелски чиста, изключително търпелива и любяща. Ето какво казва:

Аз показвам пътя към великия Източник на всичко. С огромна радост ви възнаграждавам за усилията ви и когато се намеся, за да спася някого, изпадам във възторг от неговата радост и благодарност. Тук съм, за да служа, да ви помагам да изграждате плановете си за непрекъснато финансово благополучие и да намирате скрити съкровища, за чието съществуване не подозирате.
Абунданция прилича на грижовна домакиня, която непрекъснато ви пита дали се нуждаете от нещо и с удоволствие задоволява всяко ваше желание. Тя казва:
Аз лесно прониквам в сънищата ви, за да отговоря на всичките ви въпроси относно богатството, инвестициите и други подобни. Помнете, че парите могат да подпомогнат всеки оздравителен проект и да ви предоставят известна свобода, когато сте притеснени с времето. Но те могат и да се превърнат в капан, ако позволите на тревогите да вземат връх и да управляват живота ви. Ето тук се намесвам аз: да отстраня тези низши мисли и да ви поведа по гладкия път на благоденствието.

Абунданция помага при:
• Изобилие от всякакъв тип (привличане);
• Парични вложения (съвети и защита);
• Късмет;
• Ценности (опазване).

ПРИЗОВАВАНЕ
Вземете една или няколко монети в ръката, с която не пишете (това е вашата приемаща ръка) – като символ на вярата ви в готовността на Вселената да ви помогне – и кажете:

Прекрасна Абунданция, желая да съм като теб – безгрижен/на и изпълнен/а с вяра, че всичките ми нужди вече са удовлетворени по всякакъв начин. Помогни ми да отстраня всичките си финансови проблеми и да ги заместя с радост и благодарност. Помогни ми да отворя ръце към Небесата, за да ми помогнат и те по най-добрия за мен начин. Благодаря ти за всички напътствия, дарове и закрила. Сега съм истински благодарен/на; сега съм щедро възнаграден/а и преизпълнен/а с радост. Освобождавам се от страховете си и съм напълно сигурен/на, че се грижиш за мен и ми идваш на помощ – сега и завинаги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!