Молитва за чистене на негативни програми.

Чете се на глас пред дърво на пълнолуние.

Първо устете дървото и преди да започнете го помолете да поеме всички негативни програми и да ги трансформира в любов. Чете се с лице към дървото. Когато приключите му благодатете. Би било прекрасно да носите съссебе си малко мед и прясно мляко и да ги оставите като дар за рода си. Не забравяйте обаче в какви съдинки ще ги оставите. Когато молим майката земяза помощ е добре и ние да се грижим за нея .

 

ПИСМОТО

Аз … (Въведете името си) в този акт на собствената си воля пиша това писмо днес, тъй като семейството, към което принадлежа ми е подарък.  Аз се освобождавам и освобождавам моите баба и дядо, родителите ми, чичовците ми, братовчедите ми, братята ми, децата ми, приятелите или враговете насемейството, всички около мен и на всички, които в някакъв момент са били смен, всички несъзнателни програми, които съм наследил. Прощавам им и гиосвобождавам от която и да е зла постъпка и се извинявам на всеки който ебил наранен от страната на моят род.

Днес съм свободен и освобождавам цялото ми семейство от спомените за икономически загуби, конфликти за наследства, убийства, внезапна или насилствена смърт, самоубийства, психични заболявания, физически заболявания, трудови злополуки, изнасилване, блудство, прелюбодеяние, нежелани деца, неродени деца, непризнати децата, изоставени деца, кръвосмешение, изоставяне, жестокост, побои, физическо насилие, емоционално насилие, изневяра, измама и предателство, лош късмет в любовта, проклятия, изкореняване, разбито сърце, принудителен труд, робство, войни , неизявени тайни, спомени от болка, тъга и скръб, и всичко, което е срамно или ограничаване. Днес съм свободен и аз освобождавам цялото ми семейство от всички травми, които са получили членове на семейството ми и на други семейства така, че тези спомени, тази памет и програми не се наследяват чрез мен за следващото поколение.

… Ето и подробностите: Пример: Днес освобождавам баща ми (име) и неговатазлоупотреба и алкохолизъм. Сега аз се освобождавам и се отделям от майка ми (име) която е болна от диабет. Днес късам всички връзки с родствените спомени и аз съм свободен/а от всички програми, които не са мои.

Днес аз благодаря на Бог, Светият Дух и Вселената(кой в каквото вярва). Днес знам, че вече съм свободен. Това е Направено!

 

 

Благодаря, благодаря, благодаря!

3 thoughts on “Молитва за чистене на негативни програми.

  1. User Avatar
    Веска Еленска says:

    Толкова е силно въздействието. Ние нямаме и нищожна идея, какво носим. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ Стояна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!