Личен сутрешен дневник

Личен сутрешен дневникДобре проектираната и обмислена сутрин наистина променя живота ни, така че, искам да се настроите към една много хубава сутрин специално за себе си, и да се настроите за прекрасен ден.

Всяка сутрин се събуждайте с настроение, направете си ароматно кафе и започнете да водите личен дневник.  Мисля, че това е тайната на хубавите неща, които искаме да ни се случат. Този дневник  ще бъде дневник на бъдещето ни. Записвайте си всичко, което ви дърпа надолу, всичко, което ви дава криле.

Изчиствате ума си от всеки умствен или емоционален багаж, който ви пречи да се чувствате в кожата си, а след това се питате: „Кой/коя трябва да бъда аз?  Какво трябва да се чувствам, за да създам това, което искам?”

В Академия Щастлив Живот създадох специално за вас, този инструмент- дневника, които ще ви е от помощ за вашата сутрешна рутина.

Вземете си една голяма тетрадка или тефтер и си записвайте всички ваши изявления. Запишете вашите идеи. Запишете всичко, което ви спира. Следващото нещо, което трябва да  правите всяка сутрин е практика на благодарност. Всекидневен сутрешен  въпрос трябва да бъде „Какви невероятни неща ще ми се случат днес?”

Казвате на мозъка си какво да търси и какво искате да намира през днешния ден. Трябва да решите какво искате да създадете. Какви са целите ви? Какво искате да изпитате? Какво искате да направите? Какъв искате да бъдете? Решавайте. Не живейте в объркване. Нямате време. Живота е толкова кратък.

След това влезте в състояние на благодарност. Започнете денят си с някаква мисъл, която ви е присърце и ви кара да се чувствате поне малко по-добре. Например: „Слава Богу, аз днес съм жива, здрава и благодаря!“.

След това си създайте място за вдъхновение. Малко местенце, на което да четете или да слушате нещо, което по някакъв начин ще ви вдъхновява.

Последното нещо, което можете да правите е да медитирате поне 10 минути, за да изчистите останалите негативизми от подсъзнанието си.

Вашата лична сутрин е шанс да възстановите силата си, преди да потопите в дневната рутина и хаоса, който ви заобикаля. Отделете си поне по 10 минутки преди работа, защото красивите сутрини ни помагат да имаме красив живот!

Вижте нашите продукти

-42%
Original price was: 49.90 лв..Current price is: 28.80 лв..

One thought on “Личен сутрешен дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!