Лечение с мисли

Лечение с мислиКолко често при всички прости заболявания ние хващаме хапчетата и бягаме към аптеката.
Днес ще се опитаме да ви убедим, че лечението с мисли не е по-малко ефективно и още повече, по-безвредно!
Прости методи за лечение със силата на мисълта 
1. Лечение на главоболие с мисли
Седнете в удобен стол и вземете снимка, направена миналото лято. Нека бъде красив пейзаж. Погледнете го, запомняйки всички подробности, след това затворете очи и пресъздайте видяното, като се впишете в това изображение. Представете си, че лежите на ръба на сърф, докато нахлуващите вълни облизват болката ви, като я отвеждат далеч в морето.
2. Лечение на депресия с мисли
Представете си малък скалист остров сред океана и себе си – висок, добре построен фар на върха му. Стените на фара са толкова дебели и здрави, че дори силните ветрове не могат да го разклатят.
При добро и лошо време изпращате мощен лъч светлина, показващ пътя на корабите. И сега се опитайте да усетите източника на вътрешна светлина, която никога не изгасва!
3. Лечение на стреса с мисли
Вие сте обидени и не виждате изход в някаква ситуация? 
Представете си, че сте писател, и как не ви дава мира един епизод – само една страница от живота на литературен герой. Очертайте го на хартия като малка история в първо лице. Възпроизведете всички събития в най-малките подробности и възстановете диалозите възможно най-точно. Опишете чувствата си. И след това погледнете на тази история като на провалена чернова.
Препишете го така, както бихте искали да се случи. Опитайте се да разберете мотивите за действията на отрицателните герои, съчувствайте им и простете грешките им. Създайте нови диалози.
Кажи ми как се чувствате сега.
Измислете нов финал и развръзка, която ви устройва – и депресията ще премине!

Вижте повече:

6 thoughts on “Лечение с мисли

 1. User Avatar
  Анелия says:

  Днес получих кутията на щастието, хиляди благодарности Стояна, много съм щаслива и започнах веднага да чета една от книгите. Благодаря

  • User Avatar
   Elena Lozanova says:

   Благодаря Ви Стояна, днес си взех “Кутията на щастието”
   Бъдете Благословени!

 2. User Avatar
  desmark2000 says:

  Прекрасни,променящи живота на 360 градуса,са всички книги на Стояна.Не съм срещала по всеотдайна жена от нея,тя дава всичко от себе си,за да научи хората да живеят в радост ,в изобилие от здраве,изобилие от пари, изобилие от любов. Така както Господ ни е създал да бъдем здрави ,богати,и щастливи,така тя иска всички хора да разберат,че сами пишат книгата на живота си,със своите мисли,със своите чувства,те определят утрешният си ден.Благодаря ти Стояна🙏❤❤❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!