Лечебни методи за извличане на изобилие по Дорийн Върчу

Лечебни методи за извличане на изобилие по Дорийн ВърчуЛЕЧЕБНИ МЕТОДИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ИЗОБИЛИЕ по Дорийн Върчу
Как да се сдобиете с повече пари
Парите са енергия като всичко останало. Така, както молите Бог да ви дари с лечебната си енергия, можете да го помолите да направи така, че парите да потекат към вас. Ангелите ви призовават да гледате на тях като енергия, която заслужавате да получите. Ако ви е трудно да получавате и се боите от изобилието, ще е трудно за ангелите да ви го осигурят.
Замислете се за вашето отношение към парите. Много хора казват: „Когато спечеля от лотарията, животът ми ще бъде по-добър.“ Ако сега някой почука на вратата ви или ви спре на улицата с пълна торба с пари, какво бихте направили? Бихте ли приветствали това изобилие в живота си? Или просто бихте замръзнали на място с думите: „Къде е уловката?“ Именно тази нагласа спира помощта на ангелите! Изхвърлете този изтъркан въпрос от речника си. Бъдете готови да получите пари под всякаква форма и по всевъзможни начини.
Изпробвайте следващото упражнение:
• Вземете една банкнота, без значение от номиналната й стойност, и си пригответе химикалка и лист хартия. Успокойте се и се свържете с вибрацията на парите. Вземете банкнотата в ръце или внимателно я погледнете.
• След това се запитайте: „Как ме карат да се чувствам?“ Запишете всичко, което ви дойде наум, дори и ако ви се стори неуместно, за да го прочетете по-късно. Обърнете внимание на реакциите на тялото си, на всички образи, които изплуват в ума ви, и на всички думи, които чувате. Запишете ги.
• После си задайте въпроса: „Как се отнасям към парите?“ Отново запишете всички мисли, чувства и образи, които се появят във вас.
• Най-накрая попитайте: „Как мога да имам повече от тази банкнота?“ Вслушайте се в отговора на парите.
• Поучете се от това свое преживяване, за да можете в бъдеще да промените възгледите си. Следвайте напътствията на&нгелите, без да се чувствате неловко. Заслужавате да бъдете подсигурени, богати и успели. Ангелите знаят, че вие сте по-здрави и щастливи, когато земните ви нужни са задоволени.
Универсален чек
Създаването на ваш универсален чек е начин да утвърдите желанието си да получите определена парична сума. Не е нужно този чек да изглежда като истинските чекове, защото написаното има по-голямо значение от външното му оформление.
Напечатайте Страница със следния текст:
Аз, (напишете името си), съм готов да получа (напишете необходимата ви сума пари) на или преди (напишете съответната дата).
Разрешавам на ангелите да ме напътстват и да ми помагат във всеки един момент.
Подпис: (Подпишете се)
Когато напишете, разпечатате и подпишете чека го оставете на видно място. Направете няколко копия и ги поставете на различни места в дома си, носете ги в портфейла или чантата си или медитирайте с тях. Представете си, че  вече притежавате парите, от които се нуждаете.
„Аз лично съм изпитал ефективността на този метод. Използвах го, когато се записах на курса за медиуми на Дорийн на Хаваите. Тогава бях редовен студент без работа, доходи и без задграничен паспорт. Предварително получих цялата сума, за която бях помолил, и имах щастието да предприема прекрасно пътуване. Как ли парите бяха стигнали до мен? Не ми беше нужно да знам. Просто позволих на енергията на изобилието да се прояви без ограни-чения.“
Цветя за изобилие
Жълтите лилии действат като магнит за изобилието, защото те приветстват всяко проявление на благоденствието в живота ви. Купете лилиите, преди да са се отворили всички пъпки, а след това седнете до тях и им излейте душата си. Насочете вашите истински намерения към цветните пъпки и наум се помолете за помощ. Едновременно с това визуализирайте как зелената енергия на парите навлиза в лилиите. Когато пъпките започнат да разцъфват, вашите молитви ще бъдат пуснати на свобода във Вселената.
Камък на изобилието
Цитринът притежава енергия, която привлича нещата, които желаете. След като почистите кристала, седнете до него и се свържете с неговата вибрация. Споделете с кристала какво бихте искали да имате, но бъдете честни и конкретни в желанията си. Можете да си пожелаете да живеете в даден квартал или да имате определена марка автомобил или работа, която ви прави щастливи. Кристалът няма да ви съди. Колкото по-конкретни са вашите желания, по-голяма ще бъде силата му.
Утвърждения
Позитивните утвърждения са добър начин да тренирате ума си да мисли положително, тъй като мислите ви определят енергията, която се натрупва около вас. Тогава ще можете да проявите своите съкровени желания. Истинската им сила се проявява, когато са изказани с чувство. Важно е да вярвате в онова, което утвърждавате, но може да ви отнеме известно време, докато се научите да правите това по навик и без усилия. Молим ви, бъдете упорити, защото така можете да получите само прекрасни преживявания, повтаряйте утвържденията толкова често, колкото искате, по няколко пъти на ден. Ето някои от любимите ни утвърждения:
• Аз привличам изобилието.
• Аз съм готов да получа.
• Вярвам, че Бог и ангелите ще задоволят всички мои нужди.
• Приветствам парите в живота си.
• Имам предостатъчно пари, за да плащам сметките си и да се забавлявам.
Визуализации
Визуализациите са мълчаливи утвърждения, които ви позволяват да видите с окото на ума си как ще преживее изобилието, което ви предстои да получите. Със затворени очи си представете всичко, което искате. Усетете мириса на новата си кола, почувствайте дървения под на новия си дом под краката си и се усмихнете на новата си кариера Прекарайте пет или десет минути, представяйки си, че вече сте сбъднали своите желания. Ако ви измъчват негативни мисли, спрете и започнете отново. Или си починете и за¬почнете след това. Правете тази визуализация по няколко пъти на ден, като всеки път добавяте някакъв нов детайл – нови мисли, усещания, аромати, емоции и всичко друго, което поискате да включите. След това упражнение ще бъдете напътствани как да тръгнете по пътя на изобилието. Приемете това Божествено послание и вярвайте, че Бог ще ви даде всичко, което поискате.
Разчистете пътя към изобилието с архангел Михаил
Архангел Михаил изчиства блокажите, които ви пречат да получавате. За да могат ангелите да ви дарят с изобилието, за което мечтаете, трябва да бъдете готови да го получите. Метафорично казано, трябва да отворите всички врати и прозорци за него. Така ще предоставите на ангелите изключително много възможности да споделят своите благословии с вас. Архангел Михаил ви вдъхва сили и смелост и ви напомня, че няма нищо страшно в това да бъдете силни и да имате пари. Позволете му да премахне старите ви схващания, че пари могат да имат само властните и самотни хора. Премахнете от ума си мислите, които ви казват, че трябва да бъдете пестеливи, за да сте богати. Архангел Михаил знае какъв е вашият път към успеха, затова му позволете да застане начело и да ви отведе при вашите съкровени желания.
Уединете се на някое спокойно място и призовете архангел Михаил с думите:
Архангел Михаил, моля те, помогни ми сега. Моля изчисти с вакуум всички нисши енергии, които ме свързват с парите. Моля те, отстрани всички нeгативни мисли и всяко напрежение, свързано с финан¬совите ми трудности. Моля те, отвори ума ми, за да получа даровете на Божественото изобилие. Вярвам, че ти и Бог ще ме дарите с парите, от които имам нужда. Благодаря ти.“
Останете в това спокойно медитативно състояние, докато Михаил изсмуче с вакуум всички нисши енергии. С освобождаването на страха вие разчиствате място за повече радост в живота си.
Проявяване на вашите желания с архангел Разиел
Архангел Разиел пази тайните на Вселената. Той знае какво се крие в свещения договор, който е подписала душата ви, и отлично познава духовните закони. Архангелът е тясно свързан със Закона за свободната воля, който учи, че можете да постигнете собственото си величие или да изберете страданието. Няма причина, поради която да изберете страданието – винаги избирайте щастието, любовта и изобилието! Работете с архангел Разиел, за да овладеете методите на проявлението, които ще създадат за вас онова, което желаете.
Медитирайте върху надеждите и мечтите си. Запалете златна свещ и изречете следната молитва:
„Архангел Разиел, моля те, сподели своите духовни знания с мен. Моля те да ми покажеш как да създам живота, който желая да имам. Моля те, отвори за мен пътя на изобилието, за да мога да бъда щастлив и удовлетворен във всяко едно отношение. Благодаря ти.”
Позволете информацията да се влее във вас подобно на компютър, който зарежда нова програма. Не е нужно да знаете как ще се случи това и дори какво точно се случвa. Просто оставете архангел Разиел да ви изцели с чудотворната си сила.
Оставете свещта да гори на безопасно място, докато изгори цялата. Докато гори, повтаряйте молитвата и медитацията.
След това ще забележите как на пода се появяват монети. Обърнете внимание на цифрите, изписани върху тях, защото те са важни. Скоро ангелите ще ви осигурят финансовата подкрепа, от която се нуждаете.

актуални предложения

One thought on “Лечебни методи за извличане на изобилие по Дорийн Върчу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!