Колко лесно се справяте с проблемите и провалите?

На вашето внимание представям една лесна и много ефективна техника, която ще ви помогне да разрешите трудните житейски въпроси и проблеми.

🥱 По-добре е да правите тази техника преди лягане, за да дадете на мозъка си възможност да намери решение в подсъзнанието.

Как да направите техниката:

1. Отпуснете се и затворете очи. Представете си, че вашият проблем или трудна ситуация е тежко бреме на врата ви, на раменете ви. Усещате напрежение и тежест.

2. Представете си, че пред вас стои чанта. И започнете да слагате там всичките си тревоги, страхове, гняв и други емоции и състояния, които ви причиняват проблемни ситуации. Поставете и самия проблем в тази чанта.

3. И след това я изнесете навън и я дайте на Вселената. Защото Вселената има отговори на всички ваши въпроси. Освен това тя има решение за всички ваши проблеми и трудности.

4. Усетете лекота във врата, раменете и гърба. Поемете дълбоко въздух и при издишване отпуснете цялото си тяло. Доверете се на Вселената, на нейната сила и мъдрост.

5. Чувствайте се спокойни и уверени, че проблемът или трудната ситуация ще се разреши лесно и удобно за вас.

🙌 В следващите дни наблюдавайте знаците, които Вселената ви дава, за да разрешите въпроса си. Това може да са нови възможности, хора, ресурси.

Не забравяйте да благодарите на Вселената всеки път за знаци и възможности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!