КАКВО ИСКА ДА ВИ КАЖЕ ДУШАТА

😍КАКВО ИСКА ДА ВИ КАЖЕ ДУШАТА:

 

1. Някои хора общуват с вас, когато имат свободно време. А някои специално отделят това време, за да говорят с вас. Никога не забравяйте, че всеки ден може да е последният път, когато чуете гласа на хората, които обичате.
2. Най-малкият акт на доброта винаги струва повече от най-голямото намерение.
3. Много често подценяваме силата на обикновеното докосване, искрената усмивка, любезната дума, вниманието, най-малката проява на грижа. И тези неща всъщност имат силата да променят света.
4. Понякога трябва да проявявате доброта към другите хора не защото са добри, а защото вие сте такива.
5. Ако искате другите хора да са щастливи, научете се на състрадание.
6. Ако намерите мир в себе си, можете да живеете в мир с други хора.
7. Това, което ни прави щастливи и нещастни, не е къде сме и какво притежаваме, а това, което мислим за всичко това.
8. Щастието изобщо не е реакция на нещо или резултат. Това е нашият избор в определен момент от живота.
9. Най-вече фактът, че съхраняваме негативния опит от миналото, ни пречи да продължим напред. Пуснете всичко, забравете, издишайте!
10. Може да се почувствате уморени, разочаровани, раздразнени или разстроени. Въпреки всичко това, най – добрият вариант днес е да повярвате и да продължите напред.
11. Да бъдеш позитивен не струва нищо и изобщо не е трудно. Но това променя буквално всичко в живота ви.
12. Без значение колко време сте загубили и сте допуснали грешки, никога не е късно да извлечете максимума от момента, в който сте днес.
13. Когато времената станат трудни и почувствате, че не можете повече, спомнете си колко много сте успели да преодолеете и преживеете в миналото.
14. Вашето “аз мога” е по-важно.
15. Просто се съсредоточете върху стъпката, която правите сега. Честно казано, целият ни живот са малки стъпки, които предприемаме всеки ден. Един ден ще погледнете назад и ще видите какво огромно разстояние сте изминали – стъпка по стъпка.
16. Нища не енапразно. Или ще постигнете целта и ще получите това, което искате, или ще научите какво работи и кое не. И това ще бъде прекрасно преживяване за бъдещето.
17. Ако погледнете на проблемите си като на поражения, те ще ви измъчват и задържат. Приемете ги като възможности и така ще промените перспективите.
18. Помислете за факта, че малките препятствия в живота ви изобщо не са препятствия, а стъпки напред
19. Успехът не е липсата на провал. Успехът е това, което идва, когато решите да направите следващата стъпка и да продължите напред, без да се провалите.
20. Много е лесно за непознати да ви дават съвети и да ви осъждат, защото те не рискуват нищо. Не им позволявайте да влияят на живота ви. Те ще ви наричат луди, когато тепърва започвате, но ще ви наричат гений, след като успеете.
21. Не се страхувайте да рискувате. Може би някои от вашите идеи са луди. Но лудите идеи са това, което разтърсва и променя нашия свят.
22. Не можете да чакате цял живот за идеалния момент. Понякога трябва да съберете смелост и да направите това, което имате предвид. Защото животът ни е твърде кратък, за да го отложим за утре.
23. Страхът съществува само в главата ни. В реалния свят няма такъв. Животът ни е труден и често трагичен, но това не е причина да позволим на илюзорния страх да ви спре.
24. В деня, в който осъзнаете, че можете да си позволите да бъдете странни и да правите каквото сметнете за добре, ще се превърнете от наблюдател в създател на живота си. Ще разберете, че не можете да приемате нещата такива, каквито са, а да ги променяте и подобрявате.
25. Дайте си думата просто от сега никога и от никой да не искате любовт, уважение и внимание.
26. Открийте себе си. Позволете си да почувствате, да откриете този свят и да бъдете себе си. Най-накрая счупете онези емоционални стени, които сте издигнали наоколо. Отворете сърцето и душата си към всички емоции – както добри, така и лоши. Нарича се на живо. Нарича се Истински живот.
27. Яжте и обичайте себе си (вместо да упреквате за всяка допълнителна калория). Движете се и обичайте себе си. Говорете и обичайте себе си. Живейте и обичайте себе си. Днес! Точно сега!
28. Парадоксът на нашия живот е, че когато приемете себе си такъв, какъвто сте и мястото, на което се намирате, само тогава можете да се промените и да растете.
29. Не позволявайте на мнението на други хора да повлияе на това, което е важно за вас. Правилните хора ще се появят и ще ви уважават, ако останете верни на своите ценности и вярвания.
30. Случва ни се това, което ние Позволяваме. По-добре е да прекарате известно време сами, отколкото да оставите негативните хора и техните мнения да ви заблудят.
31. Нека хората ви възприемат такива, каквито сте, или изобщо да не ви възприемат. Когато сте себе си, вие правите нашия свят по-красив. И това помага на всички около вас (включително и на ВАС).
32. Най – трудният компонент на любовта е кога трябва да я пуснете. Понякога се случва така: трябва да се откажем от тези, които обичаме. Това е животът.
33. Никога не насилвайте за нищо. Направете всичко, което зависи от вас, и тогава ще бъде както трябва да бъде. Какво трябва да бъде, няма как да ви заобиколи. Не се притеснявайте напразно за неща, които не можете да контролирате.
34. Приемете грешките си. Вие сте само човек, следователно грешите, както всички останали. Да, това е трудно. Да, нужна е сила и смелост, за да признаеш грешка. Но това ви учи на смирение и ви прави още по-мъдри. Грешките са ни дадени с причина-те ни помагат да растем и да се развиваме.
35. Не се ппитеснявайте за проблеми, които най-вероятно никога няма да имате. Пуснете ги. Всеки нов ден е начало. Поемете дълбоко въздух и продължете напред.
36. Идва момент, в който трябва да спрете да мислите за грешките си и да продължите напред. Без съжаления-това са само уроци, които ни показват пътя.
37. Помнете добрите времена, бъдете силни в трудни времена, обичайте винаги, Смейте се възможно най-често, живейте честно и бъдете благодарни на съдбата за всеки нов ден.
38. Ако сте старателни и търпеливи, тогава всичко, от което наистина се нуждаете в живота, ще дойде в точното време.
39. Вижте докъде сте стигнали. Постигнахте много. Сега си представете колко далеч можете да отидете, ако не спирате.
40. В крайна сметка всичко ще се случи както трябва. Междувременно опитвайте, рискувайте, смейте се, наслаждавайте се на всеки момент от живота си. Заслужава си.
❤️ЗАПИШИ СЕ НА ЖИВОТОПРОМЕНЯЩОТО ОБУЧЕНИЕ
ПЪТЯТ НА ДУШАТА ☎️0879 222 036
https://happylifeacademy.eu/course/patyat-na-dushata-osnovi-na-regresologiyata-dcs/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!