Как винаги да избирам себе си?

Как винаги да избирам себе си?

Как винаги да избирам себе си?
Как винаги да избирам себе си?

Задоволявайте базовите си потребности.
Вие влизате във връзката или общуване от дефицит – от глад ( липсва ви уважение, любов, пари и т.н.), само че другия човек не е длъжен да удовлетворява вашите потребности.
Съгласни ли сте, че връзка, в която единият ревнува другия, защото се чувства изоставен например, не е пълноценна.
Ето защо, първото нещо е да задоволите вашите базови потребности, защото, когато вие не сте изградили вашия фундамент, когато вие нямате и влизате в едни отношения от минус т.е. “Аз нямам.”, започвате да му се кланяте на този човек и го правите една икона, за да задоволят вашите базови потребности.
Знаете ли пирамидата на Маслоу?
В основата на пирамидата са вашите физиологични нужди (сън, храна и т.н.) и вашата безопасност. След това са принадлежността и самоуважението т.е. вие да се чувствате важен, ценен и значим. Ако това не е така, вие обикаляте и с една просеща длан, търсите от другите това, което вие сами трябва да дадете на себе си. И точно затова вие трябва да се научите здравословно да задоволявате своите потребности.
Разберете на вас какво ви е нужно и не бъдете затворник или заложник на другите, които да ви дадат капчица любов, уважение, признание.
И на върха на пирамидата е самоактуализацията т.е. вие трябва да задоволите вашите базови потребности, за да намерите своята мисия и реализация. Ето защо е изключително важен курса Мислене на победител – НЛП Експрес.

Другото важно нещо е да слушате себе си! Какво искате в момента? Какво чувствате в момента?
Ако вие не разбирате, чувате, чувствате себе си, вие се подавате на външните манипулации.

Вие като личност имате лични граници и никой няма право да ви дава съвети, да ви критикува, да ви обяснява как трябва да изглеждате, да си прекарвате времето и т.н. Ако вие позволявате това да се случва, това означава, че вие позволявате на някой да взима вашата безценна енергия. А това, скъпи приятели е най-ценното нещо, което притежавате.
Ако вие сте от хората, които дават на всеки всичко, във вас ще се породи агресия, защото вашето вътрешно дете изпитва недоволство и душата ви страда.
Не сте се появили на тази планета, за да давате на другите.
Запомнете, че буквата А-АЗ е първата буква от азбуката!

Научете се да казвате “НЕ”. Когато не желаете да правите нещо, просто не го правете, защото вие нарушавате вашите лични граници. Следвайте своите цели и мечти.
Представете си, ако всеки промени себе си, поеме отговорност за живота си и не си “пъха носа в чуждите работи” в какъв свят ще живеем?

Обкръжите се с хора, които ви подкрепят! Знаете, че винаги ставате средното аритметично на петте човека, с които вие общувате.
Формулата на успеха знаете, че само 10% зависят от вашите таланти. 40% от вашият успех всъщност се гради от начина ви на мислене – вярванията ви дали може или не може да се случи това, което вие желаете. 50% от успеха зависи от хората, които ви обкръжават.
Включете се в нашата ВИП група и ще получите безценни знания и подкрепа.

Разрешете си да правите грешки!
Това всъщност са безценни знания и опитност. Бъдете по-смели. Когато вие си забранявате да правите действия, всъщност спирате да живеете – отлагате живота.
Отговорете си на въпроса:
Ако сте достатъчно смел и не ви пука от грешките, какво бихте направили?
Не приемайте себе си като загубеняк, който постоянно греши. Напротив, приемете себе си като човек, който има много опитности.
Ако вие приемате всичко, като грешка, вие спирате вашата еволюция. Време е да правите грешки, да обичате, да мечтаете, защото това всъщност е живота.

Заемете активна жизнена позиция. Не живейте в детската си позиция, защото Вселената не дава на децата здраве, възможности, пари, любов, секс и т.н.
Инвестирайте в себе си, за да бъдете слънцето, което грее и само така, когато вие сте в ресурс, ще можете да дадете на себе си и на своите близки признание, любов и т.н. Защото вие вече ще ги имате в себе си.

One thought on “Как винаги да избирам себе си?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!