Как Софи създаде свои бизнес след обученията на Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Здравейте аз се казвам София и съм на прекрасната възраст от 33г. за малкото години които имам,аз знам и твърдя че имам изключително огромен житейски опит.Освен майка на три уникални деца аз съм създал на личен бранд терапия за коса,която помогна и върна увереността на стотици дами,интересен факт е че продуктът се ползва и от мъже. По душа и призвание съм фризьор в мисията да правя дамите красиви и щастливи. Освен всичко това аз съм Треньор Коуч и Констелатор от Академия Щастлив Живот. В Академията съм трета поредна година и продължавам четвърта година във Вип общността.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Смятам че развитието в личен план е ежедневно, тъй като се променяме със всеки изминал ден, и всеки може да забележи това когато направи ретроспекция назад. За тази цел обаче е необходимо да имаш доза познания чрез които да анализираш от каква позиция си взимал решения, от каква позиция си действал,кои са корените чувствата вярванията които те ръководят, към ден днешен как взимаш решения, в какво вярваш,какви са принципите ,навиците които прилагаш.Също така какво чувстваш,какво мислиш,на какво обръщаш внимание когато минаваш през ежедневието са въпроси които промениха изцяло моя мироглед и живот. Всъщност много са нещата които промених,но за да промениш трябва да осъзнаеш какви са ценности които ме движат, кои ценности искам да внедря за постигане на целите, кога да олекотя ,какво да е моето обкръжение, среда и тн . Нещата са изключително много, а аз съм изключително благодарна че съм ученичка на госпожа Стояна Нацева,и изключително благодарна че продължавам да уча и да се развивам. За себе си мога да кажа че живея в лекота творя с лекота и сбъдвам с лекота. От неуверено плахо,люлеещо се момиченце се превърнах в кралица на собствения ми живот. Това е личностното развитие за мен изграждане на собствен замък.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
За да станеш кралица трябва да обичаш и приемаш себе си такъв какъвто си, да обичаш и приемаш другите такива каквито са. Любовта като дума чувство емоция е общо понятие което за всеки се изразява по различен начин. За мен Любовта освен като съществуващо чуство и емоция то се изразява чрез действие- грижа за моето цялостно творчество и развитие във всички сфери от колелото на живота . Обичам да полагам грижи за моя външен вид и моя вътрешен свят, обичам работата чрез която творя, обичам семейството си където се радвам на зрив от емоции, обичам да общувам с приятели, с тях се уча и израствам и т.н.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Определено писането и Осъзнаването в Академията доведоха до нови навици като водене на дневници, планове за личностно развитие, надграждане и изграждане на моята нова по добра версия.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Моите хобита са изключително много но ще изброя някои -обожавам тренировките, рисуването- мандалите в книгите на Стояна са уникален творчески процес, обичам да слушам музика, разходки ,красива природа, приятни срещи,да чета и пиша и още много неща.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Академия Щастлив Живот промени живота ми в нова реалност, осъзнаванията също са изключително много но когато спреш да влизаш и да се написваш по рамки модели и вярвания на другите ставаш нов човек по скоро свободен, защото много от хората живеят за да паснат някъде, да се впишат по определени остарели модели а истината е живот ти е подготвил фурор от чудеса стига да си готов да се отвориш за това

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Моят съвет е да се запита защо и да потърси ментор обучения и групи чрез които да израства и да се развива,защото осъзнаването е дълъг процес, внедряването на нови мисъл форми навици и ценности също изисква време и работа .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!