Как Сабина Ракова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Бих описала себе си като жена, чиято красота се разгръща в движението, в жестовете, в енергията, която разпръсквам, в светлината в очите, в усмивката. Аз съм човек, който обича да прави всичко със страст, а това да помагам на дамите да виждат нови възможности пред себе си е огромна радост за мен.

Как Сабина Ракова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Развитието на личността е основата върху която трябва да стъпим и да надграждаме всеки ден. Личностното развитие ни помага в търсенето и пътешестването към истинските стойности, усещането за смисъла в живота, намирането на баланс, откритието на дарбите ни и увеличаването на личностния потенциал.
Промених живота си с много усилия, труд и постоянство, чрез много самоанализи, практики, медитации, книги, обучения и практически житейски уроци. Към днешна дата личностното развитие се превърна в хигиена на душата ми и стана интегрирана част от начина ми на живот.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Да си позволиш да бъдеш просто човек, който прави грешки. Да си дадеш сметка кой си, да практикуваш самонаблюдение, умение за разчитане и осъзнаване на грешките си, което пък води до промяна на поведението. Да се държиш със себе си като вътрешен родител и да се обичаш безусловно, да си със самосъзнанието, че си безценен само защото дишаш.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
С риск да се повторя отново бих повторила самонаблюдението. Силна вяра в себе си и Вселената, афирмации, ежедневни практики и ритуали, следване на определена рутина, поставяне на ясни граници, програмиране със НЛП и Симорон.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Обожавам чисто женските неща – дълги приятни разговори с любими хора, шопинг, козметични процедури, танци, пътувания. И не на последно място, заземяване в природата.
Вдъхновява ме всичко около мен – пространството, в което се намирам, децата, клиентите ми, семейството ми, всеки дребен жест.Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Академия Щастлив Живот промени живота ми из основи, а обученията са най-добрата ми инвестиция. Стояна беше човекът, който не просто ми даде уникални знания, но и повярва в мен като личност. Тя ми даде тласък и благодарение на нея започнах да следвам мисията си. Научи ме на най-важното, а именно винаги да избирам себе си!

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната? Как човек може да промени реалността си?
Хората, които не изпитват удовлетвореност трябва да осъзнаят, че времето на Земята ни е изключително ограничено и трябва да гледаме на него като на безценен ресурс, който се топи с всеки изминал миг. Не трябва да го пропиляваме. Нужен ни е ясен план, елиминиране на всичко токсично, неработещо, старо и действие към желаната промяна.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Желая им здраве, цялата вяра на света, много любов, хармония, осъзнавания и сбъднати мечти!

Вижте Интервюти на госпожа Стояна Нацева със госпожа Сабина Ракова  тук
https://www.youtube.com/watch?v=mD6ExJ_4Rr4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!