Как Петя Димитрова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Казвам се Петя Димитрова, имам собствен бизнес в сферата на разкрасителните процедури.

Петя Димитрова

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Личностното развитие ми пимогна да започна да разбирам себе си,както и да разбирам другите хора, сама да започна да отговарям на въпросите на които търся отговор и да застана на правилното място в системите в моят живот. Промених живота си като израстнах в мисленето си и в позицията на възрастен човек.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любов към себе си означава да можем да задоволим всички наши потребности, самостоятелно без да имаме изисквания за това към другите хора.Аз обичам себе си ,като се грижа за външният си вид правя си похвали ,благодаря на себе си ,гордея се с постиженията си и се приемам .

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Новите знания които получих в Академия Щастлив живот ми помогнаха да започна да общувам правилно с хора и да започна да живея собственият си живот.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Моето хоби е работата,която обичам,да правя ръцете на жените още по прекрасни, почивам си докато уча нови знания в Академия Щастлив живот, забавлявам се и с децата и домашните ни любимци.Зареждам се с енергия и с нови знания,докато се обучавам и ми е изключително приятно да слушам видеата на Стояна Нацева.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Академия Щастлив живот промени моят живот, като ми предостави прекрасната възможност да попадна в една много презареждаща среда, с презареждащи хора нетърпеливи,като мен да получат една вътрешна промяна, която е живото претрансформираща.
След обученията,осъзнах,че аз съм господар на собствения си живот и творец на собствената си реалност.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Бих дала съвет на този човек да попита себе си ,какво му липсва и от какво усеща ,че има нужда душата му и да не се страхува от това да промени начина си на живот,защото ако искаме да се чувстваме добре ние трябва да генерираме това чувство вътре в нас. Можем да променим реалността ,както променим мисленето си от негативно към позитивно.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Пожелавам на всички последователи на Академия щастлив живот Любов и светлина по пътя им.

Гледайте интервюто с Петя тук
https://www.youtube.com/watch?v=WW4f4ALvTeY&t=1450s

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!