Как Никола Керанов промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Аз Съм човек, който обича света и приключенията. Моя страст е да творя и да споделям това с хората.

Как личностното развитие помага според Вас? Как Вие променихте живота си?
Личностното и духовно развитие ни позволява да изваем живота на нашите мечти в реалност – без ограничения, и по нашите правила!
Аз желаех да променя живота, който водех, да излекувам себе си и творчеството си. И по пътя заобичах себе си отново, осъзнах моята мощ и чудесата, на които сме способни – щом повярваме в нас, процеса и Вселената!

Какво означава любов към себе си? Вие как обичате себе си?
Любовта към себе си е да поставиш екологично себе си на първо място. Да си разрешиш да видиш красивата страна на света, да отсейваш полезното за теб без компромиси! Да преоткриеш кой е този Аз. Да се вслушаш в  потребностите му, да чуеш Душата си, да си дадеш нужното. Да опознаеш себе си!  Да заявиш себе си, да поемеш отговорност за живота си, да вършиш само това, което желаеш и обичаш с цялото си сърце – за теб и за другите.

Какви нови знания и навици Ви помогнаха да промените живота си?
Успях да порасна от детска позиция в зрял човек, уважаващ рода си и смело вървя  по моя път – без притеснения! Преработих ограниченията в сила, наслаждавам на всеки урок и момент. Взех силата от страховете си.
Сега спокойно целеполагам, сбъдвам мечтите ми,у градя и уча нужното ми в моя път.
Фокусът ми е в организацията и направлението на деня ми – с любов!
Миналото е мой ресурс, моя сила, бъдещето го кроя, но действам на макс в този момент, защото реално имаме тук и сега! Не работя с твърди очаквания – често има по-добър план от това, което сме си представяли.

Какви са Вашите хобита, увлечения? Как си почивате? Какво Ви дава Енергия и Вдъхновява?
Хоби ми звучи като единствения начин да правиш това, което обичаш като си част  от месомелачката на обществото на забрани и работа в една отминала епоха. Просто приспособителен механизъм да не изгърмиш. Сега е нова ера,  правя това, което обичам и умело съчетавам без да се ограничавам. Аз съм си любопитко по природа. Обичам всичко от музика и изкуство, през палеонтология, пътешествия  и медицина. Светът е едно чудесно място, особено като знаеш и ползваш законите му, и правилата на системите в своя полза. Почивката е важна част от деня ми. В изкуственото ежедневие на продуктивност и мултитаскинг, си е цяла революция да седнеш и просто да се насладиш как слънцето леко гали кожата ти. Ароматът на цъфналите дървета, ако щеш и вкуса на кафето! Почивката е важен инструмент за усвояване на знанията, адаптация на мозъка и тялото, за сила и енергия. Не е пилеене на време!
За Мен вдъхновението е навсякъде. От едно малко цветенце до залеза и звездите на нощта! Всичко, сътворено от Бог и чрез нас в света. Обичам и хората – вдъхновение за моите истории и творчество! Да видиш,  да усетиш усмивката на другия – е безценно!
Обичам да пътувам, да съм свързан с Рода си, моите близки, моето богатство. Сбъдването на моите желания в цели, ми дава  енергия! Промених наградите, които си давам. Мозъкът ми обича пътя и се кефи на това, а аз мъдро го направлявам. Хаха!

Как Академия Щастлив Живот промени Живота Ви? Какви са вашите съзнания от обученията?
Исках да намеря инструментите, с които да излекувам и моделирам пътя си както аз желая – не друг вместо мен. Да изляза от безпомощността на детската позиция/жертвата! Поставих лични граници, научих се да ползвам и чувам  да, и не!
Да възвърна силата си и да поставя себе си на първо място! И отговорът дойде при мен! И постигнах много повече, от колкото съм предполагал! Получих ценна подкрепа и осъзнах собствената си сила, реализирам своя потенциал! Светът е едно голямо огледало. Чрез другите участници в обученията и хората, ми се показа това, което не виждах сам за себе си. Изградих мощна самооценка и се кефя на човека, в който се превърнах!

Какъв съвет ще Дадете на Човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната си?
Как Човек може да промени Реалността си?

Да каже едно стоп, да се отдели насаме със себе си. И да започне с едно Благодаря за всичко, което е имал, има и ЩЕ има. Да реши – иска ли да продължи да живее по този начин до момента? Готов ли е да поеме отговорност за живота си? Ако отговорът е  да – има как!

Какво Бихте Пожелали на нашите последователи?
Да чуят гласа на Душата си, Своя Глас! Да поемат отговорност за живота си в свои ръце и да следват пътя си! Да се доверят на процеса, в Бог и в СЕБЕ СИ! Да благодарят и пишат победите си всеки ден!  Да питат смело! Да разпалят  отново  хъса на Вътрешното си дете,  жадно за знания и растеж.  Да станат пак приключените, което са били и са предназначени да бъдат цял живот! С тези инструменти и подкрепа да се научат да ловят сами рибата си!  Да градят своето изобилие за себе си, и през тях и дарбите им –  за Света! Благодаря!

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С НИКОЛА КЕРАНОВ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
https://www.youtube.com/watch?v=90rYtC8qBYs&t=3s

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!