Как Мария Докузова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

 

Как бихте представили себе си?
Аз съм Мария Докузова, мастър коуч и треньор по себеразвитие. Човек, чиято мисия в живота е да помага на хората да отработят миналото и родовата си система, да се научат да живеят тук и сега, обичайки себе си и да се научат да планират бъдещето, сбъдвайки мечтите си!

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Няма как да не познаваш себе си- травмите си, родовите си сценарии, качествата си, личноста си ……и да живееш в изобилие, щастие, любов… Всичко това обаче можеш да постигнеш със себепознанието и развитието на личността ти.
Пътят на личностното развитие е дълъг, да не кажа вечен, но ти дава всичко, което душата ти иска, и за което е дошла тук. На мен ми даде осъзнатост, увереност, сбъднати мечти, приятелства, нов живот, точно такъв какъвто го искам…. И продължавам да сбъдвам❤️

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любов към себе си – когато си опознал себе си, какво обичаш, какво не, какво искаш, какво не, кой си, какъв е твоя смисъл…. Това е грижа за себе си, когато разбереш, че си важен, заслужаваш, обичаш се, познаваш вселенските закони и живееш така както ти диктува душата.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Помогнаха ми невероятни ментори, които ме напътстваха по пътя на себепознанието. Помогна ми знанието за вселенските закони човешката психика, знанието за енергиите, за родовата система, огр.вярвания и т.н.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Хобита и почивка – чета книги, медитирам, разходки, танци… Зареждам се с женски практики, масажи, рейки, контакт с природата…

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Академия Щастлив живот ми даде още една професия, намерих мисията в живота си, преработих травмите си, научих се да живея осъзнато и пълноценно. Академията ми сглоби пъзела на моя живот и ме разшири във всяка една сфера в живота ми. Благодаря с цялото си сърце❤️

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Да започне с любов към себе си, ако не знае как, да си намери ментор, чиято енергия му резонира и да работи упорито. Но всичко започва от вътре на вън и от любовта към себе си…

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Инвестирайте смело в себе си, доверете се на уникалните ментори на Академия Щастлив живот, защото всичко започва от ТЕБ !!!

Вижте Интервюто на госпожа Стояна Нацева със госпожа Мария Докузова  тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!