Как Грациела Софрониева промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?

-Казвам се Грациела. От София сьм. Кьм момента сьм сертифициран Треньор-Консултант Личностно Израстване, Експерт Лаиф,Женски,Бизнес Коуч, Констелатор,както и Joy Коуч. Но аз вьзприемам себе си като инструмент в рьцете на Господ и източник на Любов и Енергия. Моят призив е да помагам на другите да разкрият потенциала си,да разгърнат уникалните си качества и таланти и да открият своето истинско призвание.А като констелатор разгръщам вътрешните пречки и блокажи,които ни спират по пътя към нашите цели. Но наи-важното от всичко ,аз съм носител на радост,смях,Любов и Благодарност. Вярвам,че тези емоции са ключът към Живот изпълнен с истинско щастие.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?

– Личностното развитие е Пробуждане осъзнаване, което от само себе си е Лечение. Това е пътя,по които трябва да минем,ако искаме да станем Господари на живота си.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?

– Това е едната от най-важните стъпки към нашата промяна и към Щастлив живот. Това означава приемане на себе си,такива каквито сме с нашите силни и слаби страни. Това означава да си простим за всичко, да се грижим за нашето тяло,ум и душа и да се пълним с Любов.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?

– Първо и най-важно, простих на родителите си.След това заобичах себе си много. След това заобичах хората по нов и по-различен начин.Започнах повече да слушам,вместо да говоря,безценен навик,чрез който пестим енергията си. Станах смирена,стъпках гордостта и арогантността си. Пуснах контрола.
Отказах се от очакванията си. Спрях да давам непоискани съвети и услуги. Научих се да се поставям в обувките на другите и да не съдя и обвинявам,както и да поставям сериозни лични граници. Просто пораснах.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?

– Обожавам да уча и да веселя хората.Така си и почивам.Обожавам да съм сама със себе си още от дете, сред природа,по възможност дива и непременно да има вода около мен.
Енергия получавам от Слънцето и Благодарността от хората,почувствали се по-осъзнати и по-щастливи след наши срещи.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
– Цялата тази промяна в мен,за която говорих до сега я придобих в обученията си в Академия Щастлив Живот. Тук придобих и Новите си професии и излезнах с висше образование от нея.Моят съвет към всички хора,които се чувстват неудоволетворени от живота си да инвестират в себе си и да учат. Дали ще го направите само за себе си или ще решите да го превърнете във ваша нова професия,няма значение, заповядайте в Академия Щастлив Живот  – среда,която ще ви даде подкрепа и разбиране,без осъждане и критика.Ако усещате,че сте готови за тази крачка към промяна за един осъзнат,свободен и щастлив живот,това е мястото. Тук ще се събудите и ще станете Господар на Живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!