Как Добринка Коджабашева създаде собствен бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Казвам се Добринка Коджабашева, холестичен консултант, създател на клуб <<Триумф на щастливата жена>> и помагам на тези жените, които страдат от това, че се чувстват подтиснати, в лоши семейни и партньорски отношения да се свържат с женската си сила, да променят убежденията си, като се почувстват обичани, желани, с достоен партньор до себе си.
Нестандартна по натура, различна, търсеща. Откакто се помня, все търся онова невидимото, което МЕ ръководи и движи в живота. Вярвам в Създателя на всичко, което Е.

Как Добринка Коджабашева създаде собствен бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как личностното развитие помага според вас? Как вие променихте живота си?
Според мен ние сме тук на земята да се развиваме. И всеки от нас, ако не осъществи своите желания и идеали няма как да се развие.
И щом не можем да осъществим мечтите си, ние се осъждаме да живеем в противоречие със себе си и със света, силата ни, енергията ни е в застой. Именно личностното развитие според мен ни помага да прекъснем тази борба на противоречивост и ни дава възможност да проявим това – божественото, което е вложено в нас.
Позволяваме си да навлезем твърде на дълбоко в недрата на собствената си същност. Разбираме как бие сърцето на живота, как живота съществува, как ти си вписан в този живот.
Как аз промених живота си? Напуснах зоната си комфорт. Повярвах в себе си. Почувствах се жива и започнах трансформация. И всичко около мен се трансформира.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Дълго време се питах, какво значи да обичам себе си и възможно ли е изобщо да се обичаш. С времето разбрах, че да обичам себе си е да се приема такава каквато ме е създал Създателя. Не казвам, че е лесно. Но когато го открих, аз видях един различен човек срещу себе си.
Как обичам себе си? – Всеки ден благодаря на Бога, че съм такава каквато ме е създал. Обичам се, като се приемам такава каквато съм. Естествено се грижа за това, което ми е дадено. Имам си ритуали за поддържане на хигиена, които ме държат много близко до центъра ми.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Открих много нови инструменти, които започнах да прилагам в ежедневието си, като писане на благодарност, сутрешен ритуал, планиране на деня и седмицата, да приемам живота такъв е, да обичам това, което правя, да се фокусирам върху решението на нещо, не да създавам проблем от него.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Не бих казала, че имам конкретно хоби. Моята страст, моето хоби е живота. Обичам да се грижа за близките си- да им направя подаръци, да им сготвя, обичам да помагам на приятели в различни ситуации, обичам да се чувствам полезна, обичам да създавам уют в дома си, да чета книги, които ме трансформират, да слушам видеа на личности, които са преобразили живота си, как са успели, обичам да се развивам чрез различни семинари за личностно развитие, обичам да изследвам живота, предизвиквам се и позволявам на творението да се проявява в живота ми, възнаграждавам се – подарявам си спа терапии, почивки, екскурзии.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Имам зад гърба си дълъг период на трансформиране. Започна с книгите на Алиана Антонова, Лазарев, Шийл Маклейн. Силно се вълнувам от езотериката. В последствие станах последовател на учението на Ошо. По време на пандемията открих Академия Щастлив живот и си доставях радост с видеата на Стояна. Започнах да я следвам. Тя ме плени със щедростта си – толкова много обясняваше, говореше, благословеше ни, искаше да сме щастливи. Плени ме с израза си „ Никой да не вярва във вас, знайте, че аз вярвам“ Академия Щастлив живот е основата, фондамента да започна професионално да помагам на жените, да събудя твореца в мен и да създавам бужута. Осъзнах, как е построен живота, законите на съществуване и др. Наместих си се на моето място.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната? Как човек може да промени реалността си?
Ако искаш промяна – започни от себе си. И вземе решение възможно най – бързо! Започне да изграждаш идентичността на човека, който иска да бъдеш. По възможност веднага.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Да се приемат такива каквито са, да се обичат, да заемат своето си място в този живот, да се наслаждават на уникалността си, да живеят със страст. Да опаковката продава- грижете се за своето физическо състояние, но знайте, че съдържанието пленява – затова не спирайте да се развивате.
С най- голяма благодарност към Академия Щастлив живот, към Стояна Нацева и екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!