Kaк Десислава Младенова създаде свои бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Аз съм Десислава Цветанова, родена съм в Монтана но от много години живея и работя в Норвегия.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Личностното развитие е процес, който трае с години. Аз с всяко обучение разбирам, че все още почти нищо не знам. Първото обучение, което взех при Стояна беше НЛП. Нищо не разбирах, нищо не знаех за този вид развитие. Трябваше да минат няколко практики за да разбера до някъде за какво става дума. Истината е, че НЛП не промени животът ми. НЛП ми даде нов живот. След първите практики имах чувството, че се събуждам от някакъв сън, като летаргия. Все едно съм била една кукла на конци. Някои от практиките и откритията които направих за себе си дори бяха шокиращи, но това да инвестирам в себе си беше най-доброто ми решение.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
НЛП ме научи да обичам и уважавам себе си. Отстояване на лични граници, да изляза от ролята на спасител за всекиго и за всичко, всички ресурси които имам използвам за моят бизнес, за моето обучение, за пътуване. Чакам с нетърпение това екзотично пътешествие до Малдивите със Стояна, защото това ще една моя сбъдната мечта.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Знанията, които придобих са безценни. Някои от практиките от НЛП създадоха някои навици в мен, като да спра да помагам без да са поискали помощ, научих се да казвам “НЕ“ когато искам да го кажа и вече не се чувствам виновна за това. Научих се да бъда по-търпелива и да наблюдавам ситуациите от страни, като наблюдател. Скоро започвам курсът “Аз съм всемогъщ“ и очаквам с голямо любопитство новите практики и предизвикателства, които е приготвила Стояна.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Моето хоби, ако това може да се нарече така е, пиша книга. Започнах на шега, изпълнявайки една от практиките от НЛП Действай като победител. И в момента книгата е в процес, намерих редактор и издателство тук в Норвегия и след Нова година ще я издам. Това което ме вдъхновява и дава енергия е да имам цел. Ако в мен се роди някаква идея, че трябва да направя нещо, което за другите се струва невъзможно, това ме амбицира и ми дава крила. Земята ще обърна за да постигна целта си и ме изпълва с енергия.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Академия щастлив живот обърна животът ми на 180 градуса. Ако някой някога ми беше казал, че ще правя мой бизнес Норвегия и че ще издам книга, щях да си помисля, че е луд. Сега всичко това е факт. Онлайн магазинът е в процес на изработване, щандът с моят бранд ще бъде открит в началото на ноември, всичко върви напред стъпка по стъпка. И всичко е резултат на това, че осъзнах, че всичко е в самата мен. Премахнах ограничаващите вярвания, книгата “Силата на рода“ ми помогна да изляза от омагьосаният кръг, като постоянно си мислех, че какво се случи на моята майка ще се случи и на мен и че всичко в родът се преповтаря. Осъзнах, че когато поставих лични граници излязох от триъгълника : Жертва, Спасител, Агресор и много по-лесно се върви по линията от точка А до точка Б. Научих много, но сферата Личностно развитие е една огромна Вселена и има още и още, което искам да уча и да опознавам и за това продължавам да следвам Стояна.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Много е важно човек сам да е стигнал до решението , че иска промяна. Ако някой не е доволен от животът си или не се чувства на правилното място, значи е време да започне от начало или да смени някои неща в зоната си на комфорт. Аз започнах промяната с НЛП, но мисля че който и курс да реши да запише някой, то ще е само началото на един нов живот. Академия щастлив живот и Стояна Нацева предлагат такова разнообразие от качествени курсове за развитие на личността, че няма как да сбърка човек. Всяко едно от обученията е безценно , достатъчно е само да започне да инвестира в себе си и нови знания.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Какво да пожелая на последователите на Академия щастлив живот!? Ако те вече са открили Стояна и тази Вълшебна академия, те знаят какво означава това. Те знаят, че започват нов живот. Аз мога да им пожелая да бъдат упорити, дисциплинарни, амбициозни и мотивирани за да продължават напред. А Академия щастлив живот винаги ще бъде до тях и ще ги подкрепя, така както подкрепя мен.

Интервюто с Десислава Младенова можете да гледате тук
https://www.youtube.com/watch?v=_9_1skeH0H0&t=3s

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!