Как да вибрираме на висока честота?

ВИБРАЦИЯТА в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме жизнени същества на определени честоти. Всяка вибрация е еквивалентна на чувство и в света “Вибрационен” има само два вида вибрации, положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

1 – МИСЛИ
Всяка мисъл излъчва честота към Вселената и тази честота се връща към произхода, така че в случай, че имате негативни мисли, обезсърчение, тъга, гняв, страх, всичко това се връща при вас.
И Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на вашите мисли и да се научите как да култивирате по-положителни мисли …….

Как да вибрираме на висока честота?

2 – ОБКРЪЖЕНИЕТО ВИ
Хората около вас пряко влияят на честотата на вибрациите ви. Ако се обградите с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в тази вибрация.

Но , ако се заобиколите от оплакващи се, клюкари и песимисти, бъдете внимателни! Всъщност те могат да намалят честотата ви и следователно да ви попречат да използвате закона за привличането във ваша полза ……

3 – МУЗИКАТА
Музиката е много мощен Фактор . Ако слушате само музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще Ви доведе до разрушителни чувства …..
Затова , Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, това може да намали или увеличи честотата на вибрациите Ви .
И запомнете: вие привличате точно това, което чувствате в живота си.

4 – НЕЩАТА, КОИТО ГЛЕДАТЕ
Когато гледате програми, които се занимават с нещастия, мъртви, предателства и т.н. Вашият мозък приема това като реалност и освобождава цялата химия в тялото Ви, която влияе на честотата на вибрациите Ви.
Затова , Вижте и наблегнете на предавания , Филми и на нещата, които ви карат да се чувствате добре и ви помагат да вибрирате на по-висока честота ……

5 – АТМОСФЕРАТА
Независимо дали сте у дома или на работа, ако прекарвате много време в разхвърляна и мръсна среда, това също ще повлияе на честотата на вибрациите Ви.
Затова , Подобрете това, което ви заобикаля, организирайте и почистете околната среда. Покажете на Вселената, че сте годни да получите много повече.
И се Погрижете се за това, което вече имате …..!

6 – ДУМАТА
Ако твърдите или говорите неправилно за неща и хора, това се отразява на честотата на вибрациите Ви ……
И За да поддържате честотата си висока , е важно да премахнете навика да се оплаквате и да говорите лошо за другите. Така че избягвайте драмата и тормоза. Поемете своята отговорност за изборите на живота си ……. !

7 – БЛАГОДАРНОСТТА
Благодарността е Нещо, което Винаги влияе добре и положително на вашата вибрационна честота.
Това е Важен навик , който трябва да интегрирате сега в живота си.
Затова , започнете да благодарите за всичко, за добрите неща и това, което смятате за лошо , благодарете за всички преживявания, които сте преживели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!