КАК ДА ВЪРНЕМ ЛЮБОВТА?

Кои са четирите въпроса, които можем да зададем на нашия партньор и да върнем чувството на споделеност и на близост.
Много е важно да попитате вашия партньор в тиха и спокойна обстановка, когато и двамата сте настроени благополучно един към друг.

Как да върнем любовта?

1. Ти как разбираш, че аз теб те обичам? Кога се чувстваш най-много обичан от мен?
Това е много важен въпрос, защото всеки човек по различен начин разбира, че е обичан. Някой разбира, че е обичан, когато получават подаръци, други чрез грижа, трети чрез разговори и т.н.
2. Какви мои действия теб те правят щастлив човек?
Защо е важно това? Защото вие си мислите, че ако готвите четиристепенно меню, вашия партньор е щастлив. Но това може да не е така!
Партньора може да бъде щастлив, когато го подкрепяте.
3. Какво е най-хубавото за теб в нашите отношения?
Много е важно да насочите мисълта на този човек да търси хубавото във взаимоотношенията, защото начина на мислене е или рамка на проблем или рамка на решение. И колкото повече вие и вашият партньор забелязвате хубави неща, толкова повече връщате това състояние на одухотвореност, на близост, на влюбеност.
4. Кой е любимия ти спомен с мен?
Така карате партньора си да преживее тези прекрасни моменти и в кората на неговия мозък ще се пуснат хормоните ДОПАМИН, ОКСИТОЦИН, ЕНРДОРФИНИ.

Когато имате проблем с вашия мъж, вие всъщност имате проблем със себе си. Това е мястото, където търсите нещо и се доказвате.
Затова погледнете в себе си. Съответно отговорете и вие на тези четири въпроса и както знаете вече – не променяме хората, а работим само върху себе си.
Вечер преди да заспите благославяйте вашия партньор, мислете за хубавите моменти, които сте имали. Мислете за хубавите неща, които този човек е направил за вас и ще видите как лека по лека ще върнете магията във вашите отношения – ще изпитвате това състояние на близост и ще върнете баланса и хармонията във вашия живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!