Как да увеличите женската си стойност

Как да увеличите женската си стойност 

релакс

1.Признайте женската си стойност. Започнете да уважавате себе си и да оценявате женската си сила и красота. Почувствайте величието си (в добрия смисъл на думата) с цялото си сърце. Позволете на вътрешната ви жена да вдигне високо главата си и да се покаже с достойнство пред света.

 

2.Винаги се хвалете пред себе си и си благодарете. Приготвили сте вечеря-похвалете себе си, научихте 25 чужди думи — също се похвалете. Напишете си “хвалебствена ода” с изброяване на вашите добродетели. “Аз рисувам перфектно; готвя; бродирам; имам красиви очи, коса, крака“. Опишете всичките си положителни качества и не забравяйте редовно да попълвате този списък. Колкото по-често, толкова по-добре. Постоянно се вглеждайте в него, за да си припомняте колко сте добра и красива.

 

3.Заемете се с духовното си израстване и развитие. Няколко тематични книги, медитация и практики, обучения и програми за личностно израстване, комуникация със съмишленици. Понякога просто трябва да споделите вашите мисли и резултати. Често ключът към вашата “неприязън” към себе си се крие дълбоко в подсъзнанието. Но благодарение на работата върху себе си, това може да бъде намерено и трансформирано. В този живот всичко е възможно, защото ние сами рисуваме нашата картина на света.

 

4.Простете си за миналото. Спрете да осъждате действията си и да се обвинявате за грешките си. Осъждането има ниска вибрационна честота. Като осъждате себе си или другите, намалят вибрациите ви. Няма да можете да се обичате напълно, ако се обвинявате ден след ден за грешките от миналото. Просто си вземете поуки от миналото и не влагайте енергията си там.

 

5.Научете се да поставяте граници и да ги защитавате. Само Вие решавате дали да приемете извънреден труд за уикенда или каква рокля да носите когато излизате. Вие имате лично пространство и време. Например, семейството ви трябва да знаят-половин час на ден, вие релаксирате сама, и те да не ви притесняват. Дори кучето ви не трябва да ви притеснява по това време 🙂

 

6.Отдайте се на малки, но важни дреболии. Малко пазаруване през уикенда, ароматна вана или масаж. Направете всичко, което повдига вашата вътрешна стойност на жена. Обичайте тялото си и приемете себе си с всичките си добродетели и недостатъци. Подхранвайте в себе си това чувство на вътрешна пълнота с любов към себе си. И се стремете да бъдете в него постоянно.

 

Обичайте и оценявайте себе си във всякакви ситуации. Вървете през живота с лекота, изправяйки раменете си и с високо вдигната глава, излъчвайки любов и светлина. Това, което излъчвате в света, се връща към вас, но в по-голям обем. Покажете стойността си на другите.

И те ще ви отвърнат подобаващо. ♥️

Нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!