Как да се научим да сме постоянно щастливи.

Как да се научим да сме постоянно щастливи.Има няколко правила за щастлив живот.

Първото правило, което трябва да разберете е, че вие сте създател на собствения си живот. Трябва да заемете активна жизнена позиция и да поемете живота в свои ръце. Много често в съзависимите отношения, хората взимат своето щастие и го предоставят в ръцете на някой друг. В тези връзки винаги се води борба за власт и винаги има поставени условия за любов. Щастието е ваше вътрешно състояние. Само вие можете да решите да бъдете щастливи. От никой друг не зависи вашето щастие.

Правило 2 -живейте тук и сега. Има два типа хора, едните живеят в миналото и преживяват постоянно чувства като вина, гняв, срам и обида, а другите проектират негативния си опит в бъдещето. Решението е да забравите страховете от миналото и да живеете единствено в настоящето.

Правило 3 е да вземете решение, че вие искате да живеете щастливо. Повечето хора сами саботират възможността да бъдат щастливи, чрез драматични ограничаващи вярвания от детството си, които можете да преработите чрез техники и практики.

Правило 4 е да ограничите стреса, чрез повече почивка, здравословна храна, качествен сън, активни разходки.

5 правило-да се обкръжите само от положителни хора. Ако вие сте обкръжени от вечно мрънкащи хора, то вероятно и вие не сте щастлив. Ако не сте щастлив, то или сте заобиколен от грешните хора, или имате много негативни ограничаващи вярвания.

6 правило. Намерете пътя към вашето щастие. Помислете каква е мисията ви, какво ви прави щастливи и доволни. Намерете си хоби, което ви носи удовлетвореност.

7 правило. Усмихвайте се постоянно. Правете техниката на „вътрешната усмивка“.

8 правило. Да благодарите за всичко. Няма вариант, вие да сте благодарен и да не се чувствате поне малко удовлетворен и щастлив. Идеята е да се фокусираме само върху хубавите неща в живота ви.

9 правило. Да правим хубави неща за хората около нас, без да нарушаваме личната им граница. „Не правете непоискано добро“. Давайте с мярка, давайте само неща, които са поискани и оценени.

11 правило. Не се страхувайте от бъдещето. Престанете да проектирате негативизми от миналото. Измислете си добър сценарии за бъдещето и работете по него.

12 правило. Не очаквайте от хората да ви дават неща, които не са по силите им. Няма човек, който да може да ви удовлетвори всичките ви потребности. Не очаквайте само от един човек абсолютно всичко.

Разгледайте нашите продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!