Как да сбъднете своята мечта 20 дни преди Нова Година

Как да сбъднете своята мечта 20 дни преди Нова ГодинаДокато останалите чакат празника, чакат подходящия момент за започване на нов живот, планират пътуване, искат да отслабнат, вие можете да издърпате късмета си от опашката точно сега.

Как? Имам добри новини- просто спрете да чакате, да се разочаровате и да мислите за незначителни неща.

Стъпка по стъпка, Академия Щастлив Живот ви представя инструкции, как да получите промяна в оставащите 20 дни на 2020:

  1. Променете подхода

Спри да чакаш утре, понеделник, нова година, за да започнеш да действаш. Точно от днес можете да започнете промяната на съдбата си. Направете първата стъпка към това, за което мечтаете – да изпратите автобиография, да се регистрирате в сайт за запознанства, да пътувате, да спортувате.

  1. Спортувайте.

Знам, че всяка една жена иска да притежава хубаво тяло, което да и дава самочувствие и да се чувства добре. Ако искате промяна, променете още днес хранителните си навици и двигателния режим. Правете йога, запишете се на фитнес, на танци, на плуване, йога, или каквото обичате.

  1. Яжте гурме ястия .

Вие не обичате да готвите? По-лесно ви е да купувате готова храна за вкъщи? Тогава опитайте нещо ново. Нещо, което не сте яли. Поглезете сетивата си. Купете си екзотични плодове, купете си суши, яжте веган торта. Направете това предизвикателство, като в продължение на 10 дни поне, яжте по едно ново, непознато ястие.

  1. Кажете или напишете думи на благодарност поне на 1 човек на ден.

Кажете им защо ги цените, защо ги обичате. Най-вероятно ще шокирате много хора с признанията си, но в това няма нищо лошо. Тази вълна от благодарност и любов ще се върне като ехо при вас.

  1. Изхвърлете поне по 1 ненужна или счупена вещ от дома си.

Вече имахме такива практики и ако някой от вас ги е правил, знаете, че те са много освобождаващи. Изхвърлянето на ненужни вещи или предмети, които не ни носят радост, ни  носи голямо облекчение и освобождаване.

Специални предложения

2 thoughts on “Как да сбъднете своята мечта 20 дни преди Нова Година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!