Как да привлечем любовта в живота си?

Как да привлечем любовта в живота си.Фокусът на вашето внимание е силата на мисълта. Където фокусирате вашето внимание, точно там отиват вашите мисли, които се материализират. От изключително значение е ние да насочваме мислите си в правилната посока. Кой не желае да изживее една споделена и силна любов?!  Та тя е смисъла на нашия живот.  За да намерите любов, първото, което трябва да направите е да формулирате правилно вашето искане към Вселената. Напишете желанието си така, вяскаш то се е сбъднало вече (в сегашно време). Например: „Слава Богу (благодарност), аз вече живея  в истинска любов с моя партньор“. Друго важно нещо за привличането на благодат е, да започнете да носите отговорност за вашия живот. Вие сте господар на собствения си живот. Много е важен фактор за привличане на любов е, първо да се научим да обичаме себе си. Ако ние не обичаме себе, няма да ни обичат и другите хора.

Ако дълго време не се сбъдват вашите мечти, то това е, защото желанията ви са формулирани на база страх и ограничителни вярвания. Помислете си също дали нямате непреработени отношения с родителите си или бивши партньори в миналото, заради които дълго време сте сам/а в момента.  Ако вие имате негативни вярвания от детството си, ако вашите майка и баща  са се карали, имали са постоянни скандали, то вие сте повярвал/а, че любовта е чувство, което носи тъга, страх, гняв.  И после се питате защо аз нямам любов?? Защото вие живеете по вярвания, които са заложени в подсъзнанието ви.

Ще ви дам едно лесно упражнение, с което да привлечете любов. Затворете очи и помислете, как се чувствате когато сте влюбен? Има ли в душата ви щастие, има ли чувство на очакване, на лекота и еуфория. Предизвикайте това чувство у себе си, защото колкото повече стоите в това състояние, толкова повече го материализирате.  Важна част е да се научим да визуализираме правилно мечтите си.  Опитайте се да усещате всичко, което си представяте-морския бриз, да виждате себе си в картинката, да усещате аромати, чувства (3Д визуализация). Най-добре е да правите това упражнение, когато сте  в алфа състояние (когато се събудите или преди да заспите).Мислите ви постоянно трябва да са насочени само към радостите от живота. Много е важно да поддържаме нашата енергетика на високо ниво. Да не мислим за страхове, негативи, обиди. Не забравяйте-привличаме това , което излъчваме. Използвайте практките ми, за да привлечете любов в живота си:

-Практика за любов и благодарност.

-Висока енергетика.

-Положително мислене.

-Практика на благословия.

-3Д визуализация.

И никога не забравяйте, че всяко едно желание, намислено с любов , се сбъдва до една година.

Нашите продукти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!