Как да придобием СИЛАТА НА РОДА?

За да запазят връзка между поколенията нашите предци са имали ритуал на благословия. Родителите и старейшините в семейството благославят децата и внуците си да извършат велики дела.
Майката дава силата на живота, а бащата го изпълва със смисъл. Майката ни учи да намираме изход от ситуациите т.е. грижи се за нашият емоционален живот. Така, че кога отваряте нова страница в живота си искайте разрешение от майка ви.
Всеки семеен клан т.е. роднини обединени от едно фамилно име, образуват енергийно-информационно образование – егрегор.
В него участват НЕ САМО хората живеещи в настоящето, но и тези, живели в миналото.

Бащата дарява детето с отговорност, решителност, воля, ентусиазъм, щедрост, самодисциплина и други качества, характерни за мъжката енергия. Майката дарява детето със способност да преговаря, да приема подаръци и пари, късмет и други качества, характерни за женското начало.
Ако връзките с родителите са нарушени, то енергиите в живота ви също са нарушени.

В нашия генетичен код е запазена цялата информация за тази планета. Каква голяма сила притежава всеки един от нас!
Но как да придобием СИЛАТА НА РОДА?
Ако действията ви съответстват на стремежите, съдържащи се в родовата памет. Ако почитате предците си, тогава вие ще придобиете СИЛАТА НА РОДА.
Вие можете да работите върху себе си, да отключите тази сила.
Изследвайте вашия род с любов, уважение и внимание.
Когато го правите, можете да откриете повтарящи се събития или връзка със събитията във вашия живот.
Семейството е вашият източник на сила и там се крие причинно-следствената връзка във вашия живот. Всеки от вас има собствена цел и тя е тясно преплетена със съдбата на семейството.

Упражнение за придобиване СИЛАТА НА РОДА:
Затворете очи. Слушайте себе си. Всички носим образа на родителите си, на майка си, на баща си. Тези образи са свързана с различни чувства. Визуализирайте родителите си. А сега обърнете внимание на това какво място в душата ви заема вашата майка. Къде стои тя? А къде е баща ви? Единият родител стои ли на преден план, докато другият стои по-далеч? Някой от тях привлича ли вниманието ви повече от другия? На къде е насочена вашата любов? Към кого е повече? Към кого е специална? Позволете на някой от родителите ви, който все още е на заден план, да излезе напред. Така че да е на едно ниво или на една и съща височина с другия. И така, че той да придобие за вас същата тежест като другия. И същата любов. Представете си как те ви благославят и как ви изпращат своята любов. Бъдете искрени в желанието си да получите благословията им.
Поискайте прошка от родителите за непослушание, за това, че често вървите против волята им. Благодарете на родителите ви за акта на вашето раждане на този свят. Трябва да осъзнаете, че родителите ви мислят са най-доброто за вас. И вие сте най-доброто за тях.
След като сте готови се върнете тук и сега.
Не пропускайте да направите някаква реална стъпка за подобряване отношението ви с родителите ви. Може да е конкретно действие, ако са наблизо. Или телефонно обаждане, любезно писмо, ако са далече.

Вие заслужавате да живеете своя фантастичен живот.
Ако искате да:
– Възстановите и балансирате отношения в семейството: с родители, деца, роднини.
– Изградите хармонични отношения с любимия човек.
– Придобиете качества на мъжественост и женственост.
– Получите ресурси за възстановяване и поддържане на здравето.
– Възстановите паричния поток и изобилие в живот ви.
– Регулирате отношенията вътре в колектива, с бизнес партньори.
– Намерите на правилното решение (например, за избор на място за обучение или работа, попълване на работа от един или друг кандидат;
– Преодолеете сложни психични състояния (депресия, зависимости, повтарящи се от поколение на поколение тежки съдби).
– Преодолеете на последиците от психологическите травми.
– Интегрирате различни части на личността.
Курса Основи на констелациите DCS е подходящ за вас.
Запишете се сега

Курс “Основи на констелациите метод DIRECT CHANGE SOLUTION” – поток 6

One thought on “Как да придобием СИЛАТА НА РОДА?

  1. User Avatar
    Марийка says:

    Благодаря за статията Стояна!
    Моите родители починаха и двамата 2001 година. Майка на Велик ден/нейната майка, баба ми също почина на Велик ден/, дъщеря ни беше на 3 годинки, а татко на 18 август/рождената му дата е 18 март/.Тази година за мен беше много тъжна и тежка! Постоянно плачех и си казвах защо се случва на мен това, защо ме оставиха сама? Не е честно да ме оставят сега! Сълзите ми текат сега от самосебе си докато пиша!
    Благодаря! Благодаря! Благодаря?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!