Как да престана да се ядосвам?

Всеки в живота си има моменти, в които не може да остане в центъра си.

Първото нещо, когато усещате, че ств нервни е да кажете “Стоп”. Да осъзнаете какво се случва. Изложете фактите, но не ги тълкувайте, защото всъщност Вие страдате от Вашето тълкувание на факти. Погледнете ги мащабно и благодарете, че , към момента, ситуацията е такава. Намерете доброто в лошото.

Как да престана да се ядосвам?

Какво хубаво ще произлезе от тази ситуация?

Следващото нещо е да се замислите, че сте под закрилата на Бог и Вселената. Всичко към момента е за добро. Поискайте закрила от каквото вярвате, спомнете си че сте в безопасност.

Следващото нещо е да се доверите на Вселената – всяко зло е за добро. Разберете, че ще последва по-хубаво развитие на нещата. Благодарете предварително, че вече се развиват нещата благоприятно за Вас.

Бихте могли да си представите как плувате в реката на живота – огромна и пълноводна. Представете си че сте на сал, лодка. На моменти се спускате, на моменти водата е спокойни, има бързи и бавни течения.. Доверявайте се на Вселената и знайте, че изхода винаги е благоприятен за Вас.
Ако се замислите назад и си спомните за нещата, които сте искали, ще видите, че е по-добре към момента че не са се случили, а други неща, за които не сте и очаквали да се развият, са поели в много добра посока за Вас.

Общувайте с Бог, със себе си и бъдете благодарни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!