КАК ДА ПОВИШАВАМЕ ВИБРАЦИИТЕ СИ?

КАК ДА ПОВИШАВАМЕ ВИБРАЦИИТЕ СИ ❤️

ПРИЕМАЙТЕ – Опитайте да приемате всичко онова, което идва към вас с любов и разбиране. Не делeте ситуациите на ХАРЕСВАМ и НЕ ХАРЕСВАМ – Това е даване на оцeнка и влизане в емоция. Разглеждайте го като такова каквото е. То се е зародило и проявило в това състояние и е дошло към вас не случайно, така че приемете го.

ПОМАГАЙТЕ – Всеки ден опитайте да помагнете поне на един човек. Няма нищо по-добро от това да си в помощ на някой, да помогнеш енергията да потече по-силно към някой, по този начин тя се връща и към вас. Пожелавайте щастие на другите и ще видите как скоро животът ви ще се промени.

БЪДЕТЕ СЪСТРАДАТЕЛНИ – Това не означава да съжалявате някой. Това означава да отворите сърцето си и да дарите любов на хората около вас и най-вече на тези които се нуждаят най-много. А това обикновено са агресивните, арогантните хора. Трудна задача, но това лекува.

РАЗВИВАЙТЕ УМА СИ – Ежедневно учете по нещо ново. Само този, който развива ума си, остава вечно млад.

УСМИХВАЙТЕ СИ – Дори и да не ви се усмихва, правето го. Когато държите лицето си в усмивка, активирате неврони, които изпращат импулс за радост до мозъка. Задържайки усмивката си за по-дълго време, съвсем скоро ще изпитате истинско щастие.

БЛАГОДАРЕТЕ – Благодарете всеки ден. Благодарете за това което сте, за хората които преминават през живота ви, за ситуациите от които се учите, за всеки миг и всичко, което ви заобикаля. Благодарете и за това, което идва към вас, но все още не се е проявило. Благодарността ще отвори път към вас. Бъдете признателни, доволни, ценете!

ПРАКТИКА – Безспорно това повишава вибрациите, изпълва ви със светлина, отваря сърцето, хармонизира и балансира енергийното и физическото тяло. Това е начин да пречиствате вашата енергия, съответно тялото, мислите и емоциите.

ОТВОРЕТЕ СЪРЦЕТО СИ – Давайте любов, бъдете любов, живейте в любов.❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!