Как да помогна на себе си и на света в момента?

Как да помогна на себе си и на света в момента?

Как да придобием вътрешно спокойствие и да сме господари на собствената си реалност?
Как да възстановим своето взаимодействие с новата Вселена?

Има доказано, психологическо проучване, през 1982г., по време на конфликта на Ливано-Израелската война, в което са събрани достатъчно хора, които е трябвало да се напълнят със спокойствие и впоследствие да го транслират в околната среда. И се оказало, че точно тогава са спирали всичките военни действия, пътните инциденти са прекратявани. Оказало се, че когато хората от тези групи се пълнели с умиротворение, те буквално влияели на военната обстановка в Близкия Изток, документиран факт в журнал „Разрешение конфликтов“, 1988 г.

Какво означава това? Ако запазим мира вътре в себе си, но не чрез медитации, там изрично се подчертава, че водените медитации, само временно успокояват, но не въздействат на околната среда. Записано е, че хипнотичните сеанси са външни въздействия върху нас. Истината е отвътре да сътворим това усещане за спокойствие, съзнателно, и това се отразява отвътре-навън.

Кака да помогна на себе си? Академия Щастлив Живот

Как да помогна на себе си и на света в момента? Техника “Море от Любов”

Проучването доказва, че наистина това, което излъчваме, точно това транслираме в околната среда, в радиус на километри и това променя онова, което се случва, за цялата планета е достатъчно 8 000 човека да са перманентно в такова състояние, за да има мир навсякъде. За град, който е 1 000 000 човека, са нужни 100 човека, които да са в това състояние на мир.

„ Международният проект за Мир в Близкия Изток“ наистина доказва, че ако не сме в паника, спрем да се притесняваме, не злобеем, не критикуваме и не транслираме негативност, може да настъпи ми. Затова е важно да се научим да контролираме емоционалното си състояние и мисловни процеси, без да се фокусираме върху проблеми, а върху техните разрешения.

Може да променим нашето състояние чрез техниката „ Море от любов“. Навиваме си часовника на всеки кръгъл час и когато звънне, е време да направим нашата практика, с която ще почувстваме вътрешно спокойствие и ще помогнем на света около нас да бъде едно по-хубаво място. Най-важно е, да въздействаме на себе си, лично и осъзнато, не под хипноза на външни фактори, да усилим съзнателно това състояние и да го излъчим в околната среда.

Как точно работи? Ние сме огромен магнит и Вселената непрекъснато ни сканира, и това, което излъчваме, абсолютно винаги го привличаме и отвън. Ако говорим такива неща, включително и за войната и го транслираме, това се смята за насилие. Така че не е необходимо, ако има нещо негативно, да го преразказваме на 1 000 човека, защото по този начин вредим, а не помагаме.

Как да помогна на себе си и на света в момента? Въздействие на околната среда

Когато дойде времето за въздействие на околната среда и на себе си, нека да почувстваме в нашето сърчице любов. Нека да изпълним нашето тяло с това чувство. Ако ни е трудно, да помислим за човек, когото обичаме, за нашето детенце, за любимия партньор, за мама или татко, за работата, за творчеството, за домашен любимец. Любовта е безкрайна. След което, да почувстваме толкова много любов, като първо започнем от едно зрънце в нашето сърце и лека-полека да усилим усещането все повече, да напълни нашето тяло, даже да прелее от нас и да започне да изпълва нашата аура.

Следва да разберем, че чувството на любовта и спокойствието толкова силно започва да се излъчва, че излиза от нашата аура и пълни стаята, в която се намираме. Усилваме го още, тъй като имаме силата на творец, защото сме деца на Твореца. И когато изпълним стаята, нека това усещане на спокойствие, обич и на доверие, да започне да прелива по улицата, по сградата, целия град да напълни и да го визуализираме, да усетим как пълни цялата планета. Така, ние ставаме източник на доверие, любов, благополучие, на хубави емоции.

Как да помогна на себе си и на света в момента?

Да видим колко ни става добре, първо на нас, и да благодарим на Твореца, да се изпълним с хубави чувства и да продължим да ги излъчваме, да видим как цялата планета се изпълва с нашите любов и спокойствие. Да видим колко е безопасен и колко е прекрасен светът. Оставаме в това положение няколко минути. Когато сме готови, благодарим и приключваме.

Тази техника буквално променя нашите невронни връзки, защото ако я правим на всеки час, лесно ще влизаме в това състояние. Ето един от начините, чрез които контролираме съзнанието си. Нашите мисли са на 90% едни и същи, ако искаме да се научим в дълбочина как да работим, първо със себе си, включително как да работим с хора, да благославяме себе си и другите с любов и да се пълним със спокойствие и хармония! Защото жизнената енергия, която сме отдали на страха, мъката и болката, е невъзстановима, така че да контролираме нашето, безценно, жизнено състояние и да се концентрираме върху собствения си живот, защото именно ние сме най-важният човек на тази планета, който заслужава най-много любов и състрадание.

Ако искате да научите още полезни техники за нашите мисли, включете се в предтоящете обучение “Мислене на победител!” сега от тук https://happylifeacademy.eu/course/mislene-na-pobeditel-potok-6/

Нашите предложения

-73%
Original price was: 185.60 лв..Current price is: 49.90 лв..
-78%
Original price was: 176.60 лв..Current price is: 38.80 лв..
-52%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 18.80 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-33%
Original price was: 1,800.00 лв..Current price is: 1,200.00 лв..
-31%
Original price was: 128.00 лв..Current price is: 88.00 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!