Как да осъществим своето желание с Магично търсене?

🎩 Днес ще започнем осъществяването на вашето желание с една проста практика.

💫 Практиката на “Магично търсене” ще ви помогне да привлечете, например, нова връзка, работа, подкрепяща среда или друго, от което имате нужда.

⌚ Отделете 15-20 минути за себе си, така че никой да не ви разсейва. Заемете удобна позиция, седнете или легнете, отпуснете се. Поемете няколко дълбоки вдишвания и издишвания.

Как да осъществим своето желание?

🔀 Концентрирайте се върху желанието си. Какво искате да привлечете през Новата година? Нова работа / среща с любим човек и др.

🔀 Изберете своя помощник, на кого ще поверите търсенето? Това може да бъде ангел пратеник или герой от приказка. Важно е да се вярва, че той определено ще се справи.

🔀 Увеличете броя на асистентите. Нека станат 50-100. Можете да им дадете микрофони, клаксони, тромпети, за да се чуят със сигурност. Изберете това, което ви резонира.

🔀 Гледайте мислено как асистентите ви се разпръсват във всички посоки и започват да разказват на света за вас. Ако сте мислили за нова работа, те ще говорят за вашите умения и силни страни, за вашата упорита работа и отдаденост. Ако търсите любов – за вашата нежност и грижа, чувствителност и отзивчивост. Техните истории са толкова ярки и живи, че вие ​​сами ще искате да се наемете като служител или да се опознаете и да създадете съюз.

🔀 След това вашите асистенти произнасят вашите желания: условия на работа, възможност за растеж – всичко, което е важно за вас. Ако говорим за нови отношения, тогава се обсъждат ценности, граници и т.н.

🔀 След това ви казват как да ви намерят – телефонен номер, имейл адрес, страница в социалната мрежа, в кои търговски центрове и салони за красота ходите и т.н.

🔀 В крайна сметка си представете как получавате предложения за сътрудничество по пощата, канят ви на интервю, как успешно преминавате интервюта. Или как се появяват нови познанства, комплименти и подаръци.

✨ Останете в това състояние, когато всичко е възможно! Вярвайте, че е постижимо. Ако можете да си го представите, значи можете да го получите.

За още вълшебни практики вземете Дневник на вълшебствата сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!