Как да бъдете царица в собствения си живот

Как да станете царица на своя живот ?

  В тази статия ще разгледаме основните закони,  които една жена  трябва да спазва, да се почувства царица в собствения си живот. Преди това обаче, искам да отбележа, че вие трябва да се чувствате привилегирована, за това, че сте се родила точно жена, защото жените правят света много по-добро място за живеене. Чрез тях се ражда нов живот. Те са първоизточника на всичко хубаво. 

Закони: 

1.За да се чувствате вие царица, никога, с никого не се сравнявайте. Няма еднакви хора на тази Вселена. Ако се сравнявате, вие отричате своята уникалност. Възхищавайте се на другите хора, но никога не се сравнявайте. Вие сте уникална и единствена по рода си.  

 2.Никога не гонете любовта и щастието на вън, защото вие самата сте щастие, вие самата сте любов. Ние жените сме божествени създания, които правим света по-хубав, когато ние цъфтим, когато ние сме в ресурс, когато не се сравняваме, не страдаме и когато знаем какво      искаме и какво може дадем на света. 

3.Винаги поставяйте себе си на първо място. Бог иска да сте здрава, щастлива, богата, за да може вие да дадете от своето щастие и на Света. Когато вие сте нещастна, бедна и болна, с нищо на никого не можете да помогнете. За това мислете за себе си, грижете се за себе си, признайте Бога в себе си, обичайте първо Бога в себе си. Необходимост е да обичате себе си, не е егоизъм. 

 4.Следващо правило за да се чувствате царица е, никога да не търсите одобрение, чуждо мнение и благодарност. Всичко, което царицата  дава, го дава от сърце. Тя не прави нищо, само заради одобрението на хората. Правете добро за околните, без да имате очаквания от тях. Давайте им само от излишък, не очаквайте аплаузи, заради делата си. 

  5.Вие имате шанса да реализирате себе си, чрез вашите мечти. Никога не си забранявайте да мечтаете. Животът е много повече от това вие  да ходите на работа и да имате семейство. Вие имате толкова много таланти, толкова много възможности да се развивате, да пътувате и     да  сте щастлива. Всяка мечта ви се дава, защото вие имате необходимия потенциал за да я сбъднете. 

Нашите актуални продукти

-26%
28.80 лв.

3 thoughts on “Как да бъдете царица в собствения си живот

  1. User Avatar
    Росица Чолакова says:

    Имам кутията на Щастието ! Сърдечно ви Благодаря Благодаря Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!