Как да бъдем най-добрата своя версия?

В това прекрасно тяло вие сте се родили на тази прекрасна планета, за да бъдете наистина вашата най добра версия.
Вие не сте се родили да страдате. Вие не сте се родили да се мъчите.
Повечето хора казват:
Аз съм се родил заради нещо повече!
Но много малко от нас си позволяват всъщност да бъдат тяхната по добра версия да живеят по-добрия начин на живот, да си позволят повече.
Това което вие сте постигнали към момента, това е вашият реализиран потенциал. Вашата къща, работа, връзката ви, начина, по който изглеждате, вашите конкретни преживявания. Това е вашата реализирана версия. Това е вашия потенциал, който вие към момента сте могли всъщност да реализирате.
Обаче освен всичко това, вие имате смели мечти.Вече знаете, че не вие избирате мечтите, а всъщност вашите мечти избират вас – точно за да пораснете, защото във вас има много – повече потенциал, отколкото вие сте реализирали. И ако към момента мечтаете за нещо по-добро в отношенията, за работа, да откриете бизнес или да напишете книга.Да пробягате маратон може би да бъдете по спортен тип човек да се
качите на някаква планина, да преплувате някаква река, каквото и вие да държите във вашия ум. Това означава, че вашата душа вашето висше Аз знае, че вие имате по-голям потенциал и вие може да го разгърнете, като придобиете конкретни знания, направите ги като конкретни опитности и вие пораснете всъщност до вашата мечта.
На първо място вие трябва да знаете какво всъщност искате – Какъв човек ще бъдете след 5 години след 10 години.
Правени са изследвания, които ясно показват, че хората имащи цели, живеят много по-добре, защото са фокусирани в тези цели и ясно ги следват.
На студенти, завършващи през 80-те години в Оксофрт е проведена анкета с въпроса
Как виждаш себе си след 10/20/30 години?
98% от тях са искали да преживеят някак си обаче имало и малък процент от студентите, които имали ясна точна конкретна визия за това как искат да изживеят техния живот след 10 години, след 20 години, след 30 години.
Проучването е установило, че хората, които са имали дългосрочни цели, всъщност точно те са хората, които са постигнали тези свои цели.

Ето защо е важно да определите на какво място се намирате в момента т.е. каква част от вашия потенциал сте успели да реализирате в момента.
Какво от вашия потенциал искате да развиете и какви ресурси са ви необходими, за да достигнете мечтата си?
Защото искам да сте наясно, че вие винаги имате поне един свободен ресурс, каквато и да е мечтата ви.
Ако не е време, значи познавате точните хора. Ако не познавате точните хора, значи имате пари. Ако не познавате точните хора и нямате пари, вие имате възможност да получите необходимата ви информация. Така, че никога не се отказвайте от мечтите.
Много е важно да иматее ясна цел, както и да знаете пътя до целата и да го следвате всеки ден.
Вие не може да сбъдвате вашите мечти, ако непрекъснато “запушвате дупки всякакви”.
Ако непрекъснато се съобразявате с всички, с техните жизнени сценарии, претенции, мъки, страдания.
Всеки човек е единственото отговорен за собствения си живот.Ако отсрещния не желае да се промени и да порасне, не желае да поеме отговорност вие ставате като източник на енергия, на ресурси, на пари за човек, който не е готов изобщо.
Така, че спазвайте личните си граници и първо вашите нужди да са приоритетни
Кой е най важният човек във вашия живот? Аз мисля, че вече знаете, че този човек сте вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!