Как да бъдем магнит за противоположния пол.

Как да бъдем магнит за противоположния пол.Най-ценната валута е нашата енергия. Всички мъже търсят жени с енергия. Всички хора са привлечени от хора със силна енергетика. От хора, които имат много енергия, хора, които са взели живота в своите ръце. Силни, усмихнати, позитивни жени, винаги са представлявали интерес към мъжете. Как да бъдем магнит за мъжете?

Първо! Научете се да обичате себе си. Оценете се като човек, който заслужава много любов. Изпълнявайте вашите желания, и ще видите тълпи от хора, които искат да бъдат част от вашия живот. Няма нищо по-хубаво и привлекателно от жена, взела живота в собствените си ръце. Ако вие сте апатична и тъжна, не обичате себе си, вие няма да можете да привлечете хора около вас, защото никой не обича жертвите, всички обичат победителите.

Давам ви две практики, с които да  вдигнете вашата самооценка.

Пропишете си 100 ваши хубави качества (като характер, като външност, като майка, като дъщеря, като любима, като приятелка, като сестра, като колежка).  Защо сте ценна, защо сте важна?

Напишете и 30 ваши таланта, 30 неща, които можете да се развивате като човек и да развивате и мисията си. Преценете кои ваши таланти са най-силни и започвайте да работите по тях.

Съхранявайте себе си! Обичайте себе си! Живейте си живота! Ако вие не притежавате любов в себе си, няма как да я дадете и на другите.

Нашите продукти

One thought on “Как да бъдем магнит за противоположния пол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!