Как Албена Велинска промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Kак бихте представили себе си?

Аз съм Албена Велинска.От скоро върнах моминската си фамилия.Позната съм през последните 20 години като Албена Зафирова – фамилията на бившият ми съпруг. На 53години съм,родена и живея в София.Била съм много дълго време зъботехник.Тази професия ми даде много,но след след сериозна криза в личният ми живот, на 45годишна възраст тръгнах в коренно различна посока. Преди 8-9години станах финансов консултант и кредитен посредник – работа,която заобичах и в която пораснах от нулата. Консултирам клиенти ежедневно за техните лични финанси във всичките пет аспекта на финансовото планиране – събиране на парични средства,инвестиционно планиране, животозастраховане, допълнително здравно осигуряване ,пенсионно планиране и
кредитиране. За мен е важно да давам в консултациите си стойност и да помагам на моите клиенти да изберат това,което е точно за тях,затова държа на индивидуалната работа с всеки един човек.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
От дълго време се интересувам от въпроси и отговори,свързани с личността и развитието и.Така в началото на Пандемията открих видеата и книгите на г-жа Стояна Нацева и след това станах ученик в курсовете на Академия Щастлив Живот,което смятам за най- добрата ми инвестиция.Започнах да се развивам в областта на коучинга,треньорството и НЛП ,като завърших наи-напред курса за семейни констелации.Всичките тези знания прилагам вече в своите консултации.
Разбрах необходимостта от баланс между разума,материалният свят и духовният ни път.Смятам,че психо-телесното е нашата същност,неразривно свързани в едно ядро и взаимнозависими,както ИН и ЯН. Така реших да създам своя концепция за комплексна балансираща работа с личността – паралелно
да се развиват ,както сферите на материалното – пари,работа,всичко което можем да докоснем,така и от другата страна да се съчетае с начина на мислене,състоянието на духа,комуникацията с другите хора.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Разбрах,че най-важното за мен беше да се науча да слушам сърцето си и да слушам вътрешният си глас – да се ценя сама , да се грижа първо за себе си, за да давам на хората, които обичам и за да имам достатъчно силна енергия в работата си. Много е хубаво,когато установих, че имам самоуважение – да се питам какво искам и започнах да си позволявам да се изявявам, да не се критикувам. Тогава и другите започнаха да си променят отношението към мен.Това смятам,че е любов към себе си!

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Когато имам нужда да си отпочина,да се повеселя,да се насладя на неща,които ме радват.Също любов към себе си е да поставя моите правила в личните взаимоотношения и да не допускам пресичане на граници и манипулиране с мен.
Противопоставих се на страховете си и смятам,че това доведе до най-големият ми растеж. Не е лесно да се промениш след толкова дълги години навици.
Сега, когато вече знам какво искам и ЗНАМ,че МОГА да го направя,няма сила,която да ме спре !
Усещането ,че ти растат криле, когато победиш страх , е несравнимо!
Това е стъпало,което автоматично те изстрелва на по-горно ниво.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията

Всичките знания от видеата, книгите, обученията на г-жа Стояна Нацева, са безценни! Това,което научих за родовите модели, вътрешното ни дете, за мястото ни в системите, за ограничаващите ни вярвания , личните граници ,разрешаване на вътрешни и външни конфликти,
ролята на наблюдател, вторичните ползи и много други отговори на въпросите , ми разшириха мирогледа да живея един съвсем различен прекрасен живот! Усвоих навици да разпознавам и анализирам чувствата и емоциите си,да им дам място; да се науча да пускам това, което вече е минало; да се поставям на мястото на другият и да не го съдя.
Започнах да имам различен ежедневен режим,започнах да се храня по-внимателно – с грижа към себе си, а не да бързам вечно; премахнах глутена от кухнята си ,започнах да спортувам, направих си програма за масажи – лечебни и възстановяващи за няколко месеца напред ; направих си зъбни коронки,които отлагах.; направих си професионална фотосесия за пръв път индивидуално за мен.
Голямо мое постижение е ,че преодолях фобията от водата ,която имам от малка и започнах да тренирам на басеин!
Най- практичното нещо,което направих, е да изкарам книжка за шофаор на 50 годишна възраст,без никога да съм съм искала и да съм пробвала преди това да шофирам! И тази година ще станат вече три години,откакто всеки ден шофирам в София и понякога извън града.
А най – новото е,че започнах да пиша книга за отношението на хората към парите.

Зареждам се от пътешествия,от музиката –аз съм меломан,пея и танцувам,а общуването с хората,които са позитивни и искат да се развиват ,ме стимулира все повече да вървя напред. Благодарна съм за това,че в нашето съвремие,в България има толкова велик ментор,писател и Народен Будител – Стояна Нацева! Каквото и да кажа за Стояна ще бъде малко! Нейната енергия, нейните безценни знания, които неуморно предава на хората на систематизиран и достъпен език, нейният личен подход и подкрепа към всеки един човек,който се е докоснал до Академия Щастлив Живот, ни дават вяра и осъзнаване за по-добър живот! Подбрала е много качествени хора в екипа си,което дава сигурност и удоволствие да се работи с тях.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?

Академия Щастлив живот ме промени – обученията на Стояна,практиките с Жени, обществото от хората – учениците,които ИСКАМЕ да се променяме и с които се подкрепяме,ми дават знания, вяра и голямо удовлетворение! Благодарение на тях осъзнах, че имам дълго потискан потенциал и му е време да се прояви, осъзнах какво означава да съм център на своят собствен свят и да живея в моята собствена реалност според моите правила!
Продължавам напред!
Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!