Интервю на Стояна Нацева пред Нова Вест

Интервю на Стояна Нацева пред Нова ВестБлагодарим на НОВА ВЕСТ медия за прекрасното отразяване на награждаването на г-жа СТОЯНА НАЦЕВА с приз ЗЛАТНОТО ТОКЧЕ Бизнес дама на годината от Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”

Стояна Нацева, носител на голямата награда за бизнес дама на годината „Златното токче“: Любовта е основната противоотрова срещу вредите от страха

Тази година основателката на Академия „Щастлив живот“ получи най-много номинации от публиката за голямата награда, присъждана от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”. Стояна Нацева заслужи престижното отличие с впечатляващите резултати, които е постигнала като мотиватор и вдъхновител, консултант за личностно развитие и автор на бесселъри като „Живот без страхове“, „Силата на рода“, „Правилата на царицата“, „Живей в изобилие“, „Енергия: Презареждане“ „Бъди центърът на своята вселена“. Тя е създател и на системата за коучинг и констелации Direct Change Solution, основател и председател на Международната професионална асоциация на терапевти и треньори с повече от 250 членове от над 10 държави.Съпруга и майка на две деца, Стояна Нацева е живият пример, че една жена може да бъде едновременно успешна в бизнеса и щастлива в личния си живот.

– Честито, Стояна! По време на награждаването основателката на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета” Ива Владимирова Ви поздрави, че само за три години изградихте истинска империя. Как се почувствахте?

– Като коронована! И искам да благодаря не само на организаторите на конкурса, но и на хилядите ми последователи – на хората, които ежедневно ми се доверяват, на които помагам да разкриват талантите си, да заживеят живота на мечтите си.

– Как точно изглежда в цифри Вашият успех?

– Академия „Щастлив живот“ има над 280 000 последователи във Фейсбук, повече от 20 000 души са преминали през моите авторски обучения, безплатните видео материали са гледани над 200 000 пъти. Книгите ми са продадени в над 40 000 екземпляра и постоянно се налагат преиздания, за да се отговори на търсенето. Но не само тези цифри са важни. Радват ме обичта и благодарностите в отзивите на хората, чиито живот съм променила за кратко из основи.

– Сред Вашите бестселъри е и книгата „Живот без страхове“. Възможно ли е това заглавие днес, на фона на пандемии, военни конфликти и препускаща инфлация?

– Да, ако не се поддаваме пасивно на внушенията отвън. Всеки страх е тук, за да ни научи на нещо – стига да го разпознаем и да не му се оставяме. Страхът ни обзема, за да ни помогне да преминем през важни кармични уроци, които трябва да преработим, за да живеем пълноценно. В тази книга помагам на читателите да се научат да го контролират, там има конкретни стратегии антистрах, работещи методи за овладяван на паник атаките, медитации и упражнения, особено актуални към днешна дата.

– В „Енергия: Презареждане“ пишете, че страховете са най-голяма пробойна за изтичане на енергия. Откъде да почерпим нова, след като овладеем загубите?

– Овладяването започва с осъзнаването, че страховете са проекция на изживени в миналото негативни чувства върху бъдещите събития, защитен механизъм рещу повторение на грешки. А източниците за набавяне на нова енергия са много, но на първо място аз слагам любовта. Тя е основната противоотрова срещу вредите, нанесени от страха.

Нашите предложения

-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-41%
Original price was: 48.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-26%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..
-71%
Original price was: 206.60 лв..Current price is: 59.90 лв..
-52%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 18.80 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!