Инструкции за изпълняване на желания

Инструкции за изпълняване на желанияДнес ще се научим как правилно да формулираме желанията си и също ще ви кажа една моя технология, която на 100% може да сбъдне вашите желания.  Фазата на луната, няма абсолютно никакво значение за сбъдването на желанията.  Неправилна формулировка за желание е “Аз искам“, защото то излъчва недоимък. Единственият правилен начин за формулиране на желание е в сегашно време, без да се съдържа не и без, и да има благодарност, например „Слава Богу, аз съм щастлива собственичка на тристаен апартамент. Благодаря.“ или „ Слава Богу, аз вече съм здрава.“ , или „Слава Богу, аз вече се радвам на красиво и слабо тяло“. Желанията трябва да са описани кратко, точно, ясно и съизмеримо.  Тези формулировки работят чрез закона на привличането и благодарността.

Какво е важно за да се сбъднат нашите желания?  Първото нещо е вие да имате висока енергетика. Хората, които са в депресия, хората които са тъжни и гневни,  са с много ниска енергетика и много трудно може да сбъднат техните желание. Важно е да се научим да поддържаме енергетиката си висока. Друг фактор за сбъдване на желанието е да то бъде породено от любов. Когато дълго време имате желание, което не се сбъдва, значи то е формулирано от страх. Можете да си пропишете страховете си на лист, после да ги запалите и да си кажете положително утвърждение.

Следващ проблем за сбъдването на желания е идеализирането на целта. Всяко нещо поставено над вас и Бог е нарушаване на Божествен закон и вие няма как да сте щастливи. Всичко поставено над вас е ваша проблемна зона.

Следващата крачка е да наблегнем на нашите вътрешни вярвания. В нашето подсъзнание са събрани много наши вярвания. Вярванията от нашето детство, наложени от нашите родители- „Живота е мъка, живота е страдания“, „Парите не растат по дърветата“, „Мъжете са лоши“- всички тези вярвания са ограничаващи вярвания, които ни пречат да сбъднем мечтите си. Това са вашите вътрешни закони, по които вие живеете.  Има няколко причини, заради които желанията ни не се сбъдват:

-Имате нереализирани нужди

-Имате страхове

-Идеализирате желанието

-Желанието не е формулирано правилно

-Желанието  мотивирано не от любов, а от страх.

Едно упражнение. Написвате си между 4 и 10 желания на един лист. Всяка сутрин и вечер четете желанията си с чувство и изпращате лъч на светлина и благодарност към Вселената.  Вие привличате само това, което излъчвате като емоция. Всички желания се материализират само и единствено ако вие присъствате на 100% във визуализацията (усещате топлината на камината в къщата на вашите мечти, усещате водата във морето на почивката, на която искате да отидете и т.н.).

В случаи когато прекалено дълго сте работили върху желанията ви и те все още не се сбъдват, представете си, че самото желание само идва към вас. Желанията също могат да избират собствениците си, защото Вселената иска да еволюира.

Когато вие вместо да се противите, приемате всичко, което ви се случва, тогава вселенските закони работят за вас. Няма добро и лошо, всичко е с божествен произход и всичко е за добро и се е появило с определена цел.

Със сигурност сте чували, че водата има памет. Както знаете, всеки организъм е създаден 70% от вода и каквото вие мислите и казвате на себе си, вие програмирате водата в себе си и го материализирате, т.е. всички ваши болести, идват от мислите ви.

Нашите продукти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!