ХОРАТА СА НАШИТЕ ОГЛЕДАЛА

ХОРАТА СА НАШИТЕ ОГЛЕДАЛАДразни ни в хората това, което е характерно за нас самите. Или по-скоро това, което не искаме да приемаме и признаем в себе си. Тези черти на характера, които нямаме, няма как да ги забележим в друг човек.
👉 Хората не отговарят на нашите очаквания. Колкото по-близо сме до конкретен  човек, толкова повече изискваме от него. Но той има своите цели и не трябва и не може да ни направи щастливи.
🚀Често ни дразнят чуждите успехи. Това се случва, защото сравняваме нашите слабости със силните страни на другите хора. Това ни учи обществото, в което се насърчава конкуренцията, с цел да се подтисне индивидуалността на човека.
Често считаме за ценни материалните неща, за които помагаме усилия и изобщо не ценим дълбоките ценности – човешките взаимоотношения,например и това, което ни се дава безплатно.
Често ние не живеем в настоящето, а се подтискаме от спомени от миналото или се тревожим за бъдещето. Вместо да се наслаждаваме на радостта от настоящия момент и да приемем цялата любов и изобилие  с уважение, благодарност, ние се фокусираме върху спомени за нашата негативна реакция към някакви постъпки на конкретен човек или страхове за бъдещето и всъщност не ни остава време да се фокусираме правилно и да привлечем и изживявеем любов и красиви й проявления.
👇 Какво се получава като резултат:
Омразата и отхвърлянето на себе си поражда неприязън към другите, защото светът наоколо е само отражение на света вътре в нас.
🙌 Как да действаме:
1. Помним, че всяка душа е дошла на този свят, за да живее собствения си живот и никой не ни дължи нищо.
2. Приемаме себе си изцяло, обичаме се, сприраме да се сравняваме с другите. По този начин автоматично ще обичаме и приемаме другите такива, каквито са.
3. Поемаме отговорност за всички хора, които привличаме в живота си. Всеки човек, когото срещаме, ни показва нещо важно за самите нас, хората са само огледало на връзката ни със света.
4. Можем сами да изберем как да реагираме на поведението на друг човек. Не можем да реагираме автоматично, рефлекторно (да се обиждаме от обида или да се радваме на похвала), а  е важно сами и осъзнато да изберем, да разберем и да се справим с чувствата си, тоест да бъдем креативни, приемащи, отворени и действащи.
💖 ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ СЕГА!
🔥ЗАПИШИ СЕ НА ТОП КУРСОВЕ 👇👇👇
❗️ОСНОВИ НА КОУЧИНГА поток 2
🔥 АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ поток 5
💖 ОСНОВИ НА КОНСТЕЛАЦИИТЕ ПОТОК 5
🔥  БИЗНЕС КОНСТЕЛАЦИИ
⭐СУПЕР ПАКЕТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ
🚀 САМО СЕГА⭐ ТОП ПРОДУКТИ НА ТОП ЦЕНА ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⭐ НЛП ЕКСПРЕС ПОТОК 5
⭐ ОСНОВИ НА КОУЧИНГА поток 2
⭐ АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ поток 5
🚀ТОП ЦЕНА💟 1280лв  базов пакет
✅ РЕАЛНА ЦЕНА 2640лв базов пакет
📞 0879222036 или заявете тук 👇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!