Госпожа Стояна Нацева с високата награда АРИСТОКРАТИ В БИЗНЕСА

Госпожа Стояна Нацева е удостена с високата награда АРИСТОКРАТИ В БИЗНЕСА от 25тото издание на конкурса БИЗНЕС ДАМА НА 2023г.
Стояна Нацева е основател на Академия “Щастлив Живот” – модерна компания, лидер в сферата на обученията личностно и бизнес израстване у нас.
Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в многобройни тиражи в България и по света.
Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.
Академията има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.
Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!