Госпожа Стояна Нацева с приз от Националните награди за мода, шоу и бизнес 2023

Госпожа Стояна Нацева с приз от Националните награди за мода, шоу и бизнес

Церемонията „ Национални награди за мода, шоу и бизнес ” 2023, събра в НДК в София, представители на бизнеса, модата, другите жанрове в музиката, бизнесмени за 29та поредна година. Организатарът Красимир Недялков връчи престижната награда Лидер на промяната на Стояна Нацева , автор на бестселър книги, мотиватор и ментор . Стояна е основател на Академия Щастлив Живот, модерна компания лидер в България в сферата на обученията личностно и бизнес израстване , удостоена с много национални и международни награди. Стояна Нацева е удостоена също с наградите Писател и Будител за 2022 и 2023.
Горд създател е на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution (система на директните промени).
За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022.
Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода.
Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания, Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. Била е корица на Банкер спешъл, Жената днес, Журнал за жената и др обичани списания.

Стояна Нацева е лайф и бизнес коуч, ментор системно развитие на личността и бизнеса и автор на бестселърите:

“Живот без страхове“, “Силата на рода“,”Правилата на царицата“
“Живей в изобилие“,”Енергия: Презареждане“”Бъди центърът на своята вселена“”Изборът Любов ”
“Дневник на вълшебствата” Личен Дневник- Книга на чудесата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!