Госпожа Стояна Нацева носител на наградата МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО

На 26 Ноември на бляскава церемония в Националния дворец на културата се раздадоха Наградите на десетилетието за мода, шоу и бизнес с организатор Красимир Недялков. Госпожа Стояна Нацева бе удостоена с почетния приз МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО.  Основаната от нея, Академия Щастлив Живот, бе отличена като компания на десетилетието в категория ТОП БРАНД ЗА ОБУЧЕНИЯ ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ. Жени Маркова, която е главен коуч в Академия Щастлив Живот бе удостоена с приза Мастър Коуч на десетилетието.
Само 5 години от създаването си Академия Щастлив Живот обучи стотици хиляди в над 50 уникални авторски коучинг програми за личностно и бизнес израстване.
Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в многобройни тиражи в България и по света. През този месец тя ще представи и новата си книга “Аз съм всемогъщ.”

Академия ‘Щастлив Живот ‘ има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.
Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално.
Компанията е наградена като най-успешна в България в сектор “ОБРАЗОВАНИЕ” 2023 г, както и в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. През курсовете в Академия Щастлив Живот са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!