Госпожа Стояна Нацева е НАЙ-ВЛИЯТЕЛЕН ЛИДЕР В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Госпожа Стояна Нацева бе удостоена с наградата НАЙ-ВЛИЯТЕЛЕН ЛИДЕР В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ на ХХХ Национални награди за мода, щом и бизнес ВАРНА 2024, които се проведоха на бляскава церемония във ФЕСТИВАЛЕН КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР на 7 Юни.
Тя сподели, че изключително много се вълнува от това признание. Госпожа Стояна Нацева успя да съгради своята империя само за 5 години благодарение на нейната харизма и влияние. Нейните безплатни уебинари са с милиони гледания.

Тази година госпожа Стояна Нацева съвместно с Европейски университет в Прага започна провеждането на единствената МВА коучингова програма в България. Госпожа Стояна Нацева е създател на първата Холистична Академия в България с международна акредитация от IPHM.
Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Стояна е автор на 13 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в стотици хиляди копия в България и по света и трансформират живота на читателите им.

Академия ‘Щастлив Живот ‘ има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.
Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално.
Компанията е наградена като най-успешна в България в сектор “ОБРАЗОВАНИЕ” 2023 и 2024г, както и в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!