ДНК възприема човешката реч! Научете се да говорите малко !

ДНК възприема човешката реч !!! Научете се да говорите малко !

Много от вас сигурно ще се учудят, когато прочетат това, НО е важно да спрете безсмислените разговори, тъй като те силно пропиляват енергията ви, особено бърборенето, подхранвано от емоции.

Предлагам ви да опитате една практика – ако нещо се случи в живота ви – не казвайте на никого за това, колкото и изгарящо желание да имате отвътре да го направите. Когато запазвате нещата за себе си, тогава ще запазите силата и потенциала да намерите решение за себе си.

От голямо значение е да запазите спокойствие и да не се въвличате в чуждите емоции. Например, ако някой се оплаква и се опитва да ви въвлече в своите истории – запазете спокойствие. Околните ще забележат това, но вие ще сте се запазили, без да пропилявате своята енергия.

 

ДНК възприема човешката реч! Научете се да говорите малко !

Думите и мислите влияят на живота ви. ДНК възприема човешката реч.

Учените стигнаха до зашеметяващо заключение: ДНК възприема човешката реч. Нейните” уши ” са направо пригодени за улавяне на звукови вибрации.
Молитвените думи събуждат резервните възможности на генетичния апарат. Проклятието унищожава вълновите програми, което означава, че нарушава нормалното развитие на тялото.

Учените смятат, че с помощта на словесни мисли-форми човек изгражда своя генетичен апарат. Например, дете, което е взело определена програма от родителите си, започва да се кара, да ругае. По този начин той унищожава себе си и околната среда – както социална, така и психологическа. И тази “снежна топка” се търкаля от поколение на поколение.

Така че генетичният апарат изобщо не е безразличен към това, за което мислите, говорите, какви книги четете. Всичко е отпечатано във вълновия геном, тоест вълновата генетична програма, която променя наследствеността и програмата на всяка клетка в една или друга посока. Така че, думата може да причини рак и може да излекува човек. Освен това ДНК не разбира дали общувате с жив човек или с герой от телевизионен сериал.

Как думите и мислите влияят на живота ви ??

Замисляли ли сте се някога, че думите и мислите влияят на живота ви?
Всъщност те не просто влияят, те оформят вашата реалност! И какъв живот (подготвя) животът за вас зависи от това, което казвате! Ако сте гледали филма за водата” голямата тайна на водата”, тогава със сигурност ще си спомните, че водата е способна да възприема, съхранява и предава информация. Под влиянието на думите цялата структура на водата, нейната молекула се променя и тъй като вие самите сте съставени от вода, съответно човек може сам да повлияе на здравето и тялото си с дума и мисъл.

Нека да разгледаме най-често срещаните фрази в живота ви и това, което получавате.

Казвайки — ” уау!”- мислите ли, че ще получите много за себе си? Разбира се, че не! Спомнете си веднага, Имали ли сте такива случаи, когато не сте получили нещо? Всички го получиха, а вие не. Тази ситуация, отговорът на вселената на фразата — ” уау!»

Спомнете си колко често казвате – ” изобщо не чувам нищо (не виждам, не чувствам и т. н.)!!!”Какво мислите, че тези думи ще привлекат в живота ви? – Разбира се, заболявания на очите, ушите, носа.

Говорейки и мислейки — “дебел съм”- получавате плюс излишни килограми.
Казвайки — “отслабвам” – придобивате болести и започвате да се чувствате по-зле.

Казвайки” Нямам пари”, Вие съответно никога няма да бъдете във финансово изобилие. Фразата помага много за привличане на финанси – ” парите идват при мен лесно и често!”
И веднага щом не възпрепятствате процеса на изпълнение на декларираното с негативните си мисли, веднага ще почувствате колко лесно се отварят нови възможности за парите да дойдат във вашия портфейл!

Думите “изглежда нямам нищо” — програмират за липсата на нещо във вашето семейство!
Казвайки” Имам нужда” – вие живеете живот от нужда и под влияние на обстоятелства, като по този начин се лишавате от възможността да бъдете господар на живота си. Тези думи би било добре да се заменят с “Аз избирам”.
Казвайки на детето “ти си глупак” — той ще бъде такъв. Защото, както вие сами сте го създали не здравомислещ!
Казвайки на любим човек — “очите ми нямаше да те видят”, “ти ме хвана”,” остави ме”,” изчезни от живота ми ” – вие програмирате прекъсване на отношенията с този човек. Не се изненадвайте, ако съпругът ви или детето ви напуснат семейството или още по-лошо живота. Но точно така работи законът на Вселената. Това, което поискате, идва при вас!

Казвайки на детето “ще паднеш”, ” там ще си счупиш краката, ще си счупиш врата!”Тогава, моля, не се изненадвайте, ако точно това се случи с вашето дете! Вие сами отново създадохте сценарий за живота на детето си. Спомнете си колко често казвате — “в края на краищата, казах ви, че ще бъде точно така” — това също е точно този случай, когато вие сами сте привлекли негативна ситуация в живота на любимия човек, а оттам и във вашия собствен.

Говорейки за мъже “всички мъже …..,,няма нито един нормален!”- така се оказва, че всеки следващ човек в живота ви ще ви донесе само едно страдание и скръб.
Казвайки на човека- ” не те смилам!”- получавате стомашно-чревни проблеми.
“Седиш на врата ми!”- получавате остеохондроза.
“Сърцето ми кърви”,” сърцето ми почти спря ” — помислете, че сте поръчали болест със сърце в небесната служба.

За да не се случи лошо, е много важно да не мислите за него и още повече да не произнасяте отрицателна информация. Нищо чудно, че има поговорка — ” речено-сторено”.
Тоест, като казахте, вече почти сте го осъществили. Стартирахте програма за изпълнение! Но не всичко е толкова лошо, добрите думи и мисли работят по същия начин. Създавайки и освобождавайки положителна мисъл, в резултат на това получавате положителни промени в живота си.
И още една важна информация-да се скарате на човек, да му изпращате проклятия, да го наричате с обидни думи и обиди, по този начин влияете не само на неговото биополе, но и на вашето! Вие унищожавате фината си енергия и нанасяте същото проклятие върху себе си и децата си! Преди да говорите твърдо за някого, наистина си струва да помислите дали си струва! Може би по-добре да се сдържате! И освободете емоциите си с викове в гората, като по този начин освободите напрежението от себе си и получите много приятни усещания в цялото си тяло.

Заменяйки негативните мисли и думи с положителни, вие създавате пространство на любов и позитивност около себе си и в този случай всичко негативно ще ви заобиколи. И като казвате думите” Обичам “и” благодаря”, вие се променяте и влияете на целия свят. Нека даваме усмивка, любов, благодарност и прошка възможно най-често, създавайки чисти енергии на светлината в нашата Вселена.

One thought on “ДНК възприема човешката реч! Научете се да говорите малко !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!