1 студент
констелации поток 3
Авторска система по метода на г-жа Стояна Нацева- DIRECT CHANGE SOLUTION CONSTELLATIONS, за системна работа с родителите и рода с помощта на констелации, кармични преработки и различни методи от духовната психология.

Начало на курса 10.09.2021 год.

Участниците ще имат възможност да получат знания за практическо използване на констелациите и други системни инструменти в терапевтична работа с клиенти и консултации в коучинг сесии, като в индивидуални сесии, така и в групи.
Обучението е насочено към преработка на вашия собствен опит, практическо приложение и теоретични знания.
Програмата е отворена както за професионалисти, така и за непрофесионалисти, които се интересуват от разбирането на рода.

Съдържание на програмата:

-Теория за основите на родовата система, работа с проблеми и лечението на травми

-Работа по различни теми

-Принципи на системата

-Констелации по зададена тема:

Изкуството на самопомощта, родословно дърво, генограма, естество на травмата, работа с клиенти и др..

Методи:

Различни подходи към работа в системата чрез методи от различни школи, генограми, методи за самопомощ, сторителинг, литературознание, супервизия

Методът DIRECT CHANGE SOLUTION ®️ е нова психотехнология, особено полезна, когато поведенческата терапия не може да помогне, когато човек не може да разбере на нивото на логическите връзки, като например защо възниква този или онзи проблем, и защо не може да го РЕШИ.
МЕТОДЪТ помага много бързо да се разкрият скритите причини за проблемите и да се намери оптималното решение. Факт е, че често причините за нашите проблеми не са в нашия живот, а в живота на нашите предци – мама и татко, баби и дядовци и рода като цяло. И много от проблемите на съвременните хора, са следствие от несъзнателната лоялност към страданията, вярванията и преживяванията на предците. От друга страна в тази психотехнология често се работи с различните части от личността и правилната им интеграция. Правилната работа по метода DIRECT CHANGE SOLUTION ®️ позволява да се разберат дълбоките причини за проблемите, да се осъзнаят, да се отработят и приключат.
Когато причините за настоящите неуспехи са осъзнати, човек се променя на дълбоко ниво и целият свят около него също се променя към по-добро. Благодарение на метода, може да решат проблеми за мисията на човека, различни негови емоционални състояния, подобряване на отношения от типа “бащи и деца”, да се решат спорове между роднини, колеги и съпрузи, да се терапевтират зависимости, фобии, самота, несигурност, комплекси, проблеми в личния живот, проблеми в професионалния живот, липса на ресурси,или да се намери изход от заплетени ситуации.
В основата на голям брой проблеми, неуспехи, повтарящи се негативни сценарии на живота, безсилие, самота, безпаричие и заболявания на човека има нарушение на един или на няколко ключови закони на системата.
-Закон на взаимодействие. Всички ние сме взаимносвързани в различни системи. Всеки принадлежи на поне 21 системи на взаимодействие.
-Закон за принадлежността. Деца, родители, братя и сестри, родители, баби, дядовци, роднини и всички онези, които са направили значителен принос в съществуването на семейната или организационната система без значение живи или починали, имат еднакво право на принадлежност към системата .
Често срещани видове нарушения: аборт, отхвърляне на партньор или родител, предишни партньори на родителите, отричане.
Възможни последици: потомците могат да повторят отрицателните житейски сценарии на експулсирания член на семейството (без пари, алкохолизъм, влошаване на здравето, невъзможност за деца и т. н.)
-Закон на йерархията (ред). Движението на живота е движение от миналото към бъдещето. Този, който влезе в системата по-рано и този, който даде живот, е по-важен. Родителите са по-важни от децата. Родителят винаги е по-важен от потомството. Прародителят дава живот на децата си и те не могат да му върнат този дълг. Потомците просто приемат този дар и го предават на децата си. В бизнес отношенията, този който е на по-високо ниво в йерархията или по-отдавна е по-важен.
Често срещани видове нарушения: арогантност към по-възрастните, символичен брак на дете с Родител, осиновяване на родители, намеса в личния живот на родителите като съветник. Не почитане на старши сътрудници или началници.
Възможни последици: проблеми с изграждането на дългосрочни семейни отношения, неуспехи в живота, неуспехи в бизнеса и кариерата, импотентност, апатия и депресия, здравословни проблеми, липса на паричен подем, недостиг на ресурси.
-Закон за баланс(обмен). Цялата система се стреми към баланс в себе си. Енергийният обмен между хора, равни по статус (съпрузи, партньори, колеги) трябва да бъде балансиран. Енергия тук се разбира широко – това е време, пари, грижа, любов, помощ и т.н.
Нарушения: неравномерен обмен, когато един от участниците получава по-малко, отколкото дава.
Възможни последици: този, който взема повече, има чувство за вина и желание да излезе от връзката, а този, който дава повече – изтощение, болести и депресия.
-Закон на разширението. Системата винаги желае разширение, когато не се случва по естествен път, се случва чрез КРИЗИ. Кризата всъщност е неизбежна промяна, в случаите когато не желаем на се променим и разрастнем.
Какви задачи ви решава метода DIRECT CHANGE SOLUTION ®️:
 • Възстановяване на хармонични отношения в семейството: с родители, деца, роднини.
 • Изграждане на хармонични отношения с любимия човек.
 • Придобиване на качества на мъжественост и женственост.
 • Получаване на ресурси за изцеление и поддържане на здравето.
 • Възстановяване на паричния поток и позволяване на себе си изобилие
 • Регулиране на отношенията вътре в колектива, с бизнес партньори.
 • Намиране на правилното решение (например, за избор на място за обучение или работа, попълване на работа от един или друг кандидат;
 • Търсене на ресурси на организацията (началници-подчинени, маркетинг, стратегии и т. н.)
 • Преодоляване на сложни психични състояния (депресия, зависимости, повтарящи се от поколение на поколение тежки съдби).
 • Преодоляване на последиците от психологическите травми.
 • Интегриране на различни части на личността.

Обучението се провежда онлайн

Продължителност на курса – 90 дни

42 часа теория и 30 часа практика

Достъп до курса: 3 месеца

За разсрочено плащане +359879222036

Курсовете и обученията, които провеждаме в Академия Щастлив Живот ЕООД са изцяло по авторски методики, съобразени с най-актуалните световни тенденции.За всички завършили успешно курсовете, издаваме серфикат, свидетелстващ за преминаване на курса и изпълние на практическите задачи към него.

Академия Щастлив Живот ЕООД не е сертифициращ орган.

 

отзив от психолог Красимира Златева

отзив от Мариана Атанасова

Отзиви от наши клиенти

отизив

отзив 2

 отзив 1


blank


отзив 3


отзив 4


blank


отзив 6

1
Учебната програма е празна
1,300.00 лв 880.00 лв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *