Чрез другите виждаме себе си

Сигурна съм, че си чувал, че за подсъзнанието ни, другият не съществува. За подсъзнанието ВСИЧКО И ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО НЕРАЗРИВНО ЦЯЛО, един голям организъм, наречен Вселена.
Затова често ви казвам, че живеем в дуална планета – за да опознаем себе си в това Единно Цяло чрез своите огледало
Това е и причината да привличаме правилните хора, в съответствие с нашето състояние на любов или липса на такава към нас самите.
Другите казват или правят определени неща спрямо нас, само и единствено в синхрон и отговор на нашето вибрационно състояние.

Чрез другите виждаме себе си

Защо той/тя ми изневерява?
Изневярата към вас се случва на базата на личната ви обезценка, която излъчвате. Всичко това се случва, за да ни покаже, че изневерявате на самите себе си в определени аспекти от живота ви.
Защо ме лъже?
Никой не ви лъже, просто вие се лъжете, чрез другия и вашето отношение го кара да ви казва само това, което вие искате да чуете, а не това което е всъщност.
Защо ме изостави?
Другият не ви изоставя, просто ви носи послание, че никой не е ваша собственост и че не трябва да се вкопчватв, в който и каквото и да било.
Защо ми крещи?
За да се осмелите да изразявате себе си свободно и да не заглушавате, това което искате да кажете.

Ващата вибрация, това което излъчвате е това, което привлича определени хора в живота ви, в правилното време и място. Те са вашето огледало, в което да се огледате, за да опознаете по-добре самите себе си и се Трансформирате в по-добра ваша версия.

Включете се във ВИП зоната ни, за да откриете вашите красиви и подкрепящи огледала, с които ще разгърнете потенциала си.
ВИЖ ТУК
https://happylifeacademy.eu/produkt/vip-proekt-moyat-prikazen-zhivot-2023-godina/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!