Благословия за Рода

 Благословия за Рода
род
Техника за бързо възстановяване на родовите Енергийни канали, премахване на отрицателните родови програми и приемане на силата на рода.
Благословията се чете 7 дни сутрин без прекъсване.
“С благодарност за Дара на живота, прегръщам и благославям с Любов цялото си семейство. Аз изразявам волята си за пълно възстановяване на прекъснатите връзки в енергийната система на нашето семейство чрез включване всички изгонени и забравени; всички нежелани и лишени от любов, уважение и подкрепа; всички неродени, отхвърлени преди тяхното въплъщение. Аз ви приемам с любов и благодарност.
В името на нашия създател, аз изразявам волята си да трансформирам енергиите на раздяла, отхвърляне и унищожаване (независимо от техния източник) в енергиите на Любовта и Единството на всички нива, във всички поколения, във всички съдби на нашето семейство
Аз благославям с Любовта и пускам онези, които по собствена свободна воля решиха да напуснат енергийната система на нашето Семейство.
Слава Богу, Аз вече съм настроен и приемам Силата на рода с благодарност и любов. Нека сега и завинаги потокът от Светлина, Мъдрост и Любов от нашия род да тече свободно през мен и моето поколение в бъдещи животи в полза на моите близки, човечеството, Земята, Вселената. Благодаря на Бога. Амин!”

препоръчани продукти

5 thoughts on “Благословия за Рода

 1. User Avatar
  Румяна says:

  Всичко е прекрасно! Благодаря!Благодаря!Благодаря! Прочетох с интерес книгите,които ми помогнаха да израстна отвътре навън. Следя видеата, чата и съм благодарна на всички замесени в чудото наречено Академия “Щастлив живот”

 2. User Avatar
  Николинка says:

  Скъпа Стояна, Благодаря за Благословията за рода. Действа невероятно. Аз живеят в Италия от 17години и благодаря на дъщеря ми, че те откриват и ми прати твоите видове.

 3. User Avatar
  Николинка Тодорова says:

  Скъпа Стояна, Благодаря за Благословията за рода. Действа невероятно. Аз живеят в Италия от 17години и благодаря на дъщеря ми, че те откриват и ми прати твоите видове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!